این دسر مدرن اسپانیایی در رستوران اسپانیایی La Vina در سن سباستین شمال اسپانیا برای اولین بار تهیه شد. طرز تهیه اصلی این چیز کیک را سرآشپز سانتیاگو ریورا چندین دهه پیش تهیه کرد و امروزه در سراسر دنیا پرطرفدار است. ...
ابتدا تخم مرغ ها شکر و وانیل را به مدت 7 دقیقه با همزن دستی میزنیم تا کرمی و کشدار شود،سپس کره ای که به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم و بعد شیرنسکافه را به آرامی مواد اضافه کرده ...
زرده و سفیده رو از هم جدا می کنیم . می تونین دونه دونه توی دو تا کاسه زرده رو از سفیده جدا کنید . سفیده رو می زنیم تا به مرحله سافت پیک برسیم (سافت پیک یعنی اینقدر بزنید تا سفید و ابری شه) . زرده و شکر و آب جوش رو ... ...
ابتدا فر رو روی صد وهفتاد درجه روشن کرده . سپس تخم مرغ ها و وانیل رو در ظرفی با همزن برقی خوب بزنید تا پف کرده و کشدار شود . روغن رو افزوده و کمی با همزن زده . سپس شیره را با ماست مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و ... ...
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود . یک قالب کیک گرد 20 سانتی را نیز چرب کنید و کنار بگذارید . تخم مرغ ها را با سرعت متوسط همزن حدود 30 ثانیه هم بزنید . روغن، شکر و ماست را اضافه... ...
ابتدا تخم مرغ ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا حجیم شوند . سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می زنیم . شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم . نیمی از گردو و خرما و وانیل را ... ...
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه با درجه بالا همزن خوب هم بزنید . بعد کره را اضافه کرده و اونم در حدی که خوب مخلوط بشه با همزن بزنید . سپس شیر را اضافه کرده، 1 دقیقه با درجه متوسط همزن بزنید . آرد ،بیکی... ...
ابتدا کرم کیک را درست کنید . دستور کرم در انتهای این دستور آمده است . برای درست کردن مایه کیک ، ابتدا حتما آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کنید تا یکدست شوند . سپس مواد خشک یعنی شکر، آرد، پودر کاکائو و نمک را با هم .... ...
تخم مرغ ها شکر و وانیل را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه بزنید . باید حجم تخم مرغ ها دو برابر شود . بعد از دو برابر شدن حجم تخم مرغ ها شیر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم . سپس شربت را اضافه می کنیم . در ظرف دیگری ... ...
آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید . تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا روشن و کشدار شوند . سپس روغن و ماست را اضافه کرده و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید . سپس آرد و بکینگ پودر ... ...
کره نرم را با پنیر کمی هم زده . بعدشکر را ریخته میکس می کنیم تا خوب شکر حل شود و مواد پف کرده وسفید شود . تخم مرغها را یکی یکی ریخته هرکدام دو دقیقه میکس شود . با آخرین تخم مرغ وانیل و آب لیمو و رنده پوست لیمو را ... ...
کره و شکر قهوه ای رو سه دقیقه خوب بزنید . تخم مرغها رو تک تک اضافه کنید و هر بار یک دقیقه بزنید . بعد ماست و موز و وانیل رو اضافه و بازم مخلوط کنید . آرد و جوش شیرین و نمک و دارچین رو جدا الک کنید . به آرامی و با ... ...
ابتدا گردوها رو تفت بدید تا زمانی که قهوه ای بشن و پس از خنک شدن خورد کنید . هویج ها رو ریز رنده کنید و کنار بزارید . در ظرف جداگانه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین رو الک کنید و کنار بزارید . تخم مرغ ها رو ... ...
ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده . سفیده رو با همزن می زنیم تا پف کنه و سفید شه حین همزدن نصف مقدار شکر رو اضافه کنید همچنان هم بزنید تا وقتی ظرف رو بر میگردونید از ظرف نریزه . بزارید یخچال . بعد باقیمانده شکر ... ...
فر را روی 180 درجه گرم کنید . قالب را چرب و آرد پاشی کنید یا از اسپری جدا کننده استفاده کنید . پوست کدو حلوایی رو جدا کنید و با یه لیوان آب بزارید بپزه حدودا نیم ساعتی زمان میبره و بعد داخل غذاساز پوره کنید . تخم ... ...
زرده و سفیده را جدا کنید . سفیده را با همزن بزنید تا پف کند . سپس زرده ها رو با شکر و رنده ی پوست پرتقال و وانیل مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه . حالا روغن و بعد آب پرتقال رو به مخلوط زرده اضافه ... ...
کره ، شکلات و پودر کاکائو رو بن ماری کنید . تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه . بعد مواد خشک رو اضافه کنید، سپس مایه ی شکلاتی رو اضافه کنید . حالا چهار قاشق از مایع شکلاتی رو بردارید و با... ...
قبل از شروع کار مواد رو به دما برسونید . فر رو روشن کنید تا داغ شه روی درجه 180 تنظیم کنید . پودر کاکائو و شکلات و آب جوش رو با هم مخلوط میکنیم تا شکلات آب بشه . آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط و سه بار الک می ... ...
اول مواد خشک غیر از شکر رو با هم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم (آرد، بکینگ پودر، هل، پودر کاکائو، نمک، دارچین، پودر هل) . خرما رو از هسته جدا کنید و با یک لیوان اب جوش داخل میکسر یا مخلوط کن پوره کنید . کره یا ... ...
تخم مرغ ها و شکر رو با هم بزنید تا حجمش دو برابر شه . روغن مایع و شیر رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . آرد و بکینیگ پودر رو اضافه کرده و مخلوط کنید . در آخر ارده را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن هم بزنید . قالب ... ...