مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و می گذاریم تا کاملاً پف کند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر، زرده تخم مرغ و زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه کرده ...
خمیر مایه رو همراه یک قاشق شکر درون شیر ولرم عمل بیاورید. تخم مرغ نمک وروغن رو با باقی شکر مخلوط میکنیم. خمیر مایه آماده شده رو با چند قاشق از آرد مخلوط میکنیم وبه مایع تخم مرغ اضافه میکنیم. ...
روغن را با پودر قند میزنیم تا کرم رنگ شود... هل، رنده پوست پرتقال و زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم... ماست و بکینگ پودر رااضافه میکنیم... آرد را کم کم اضافه میکنیم و ورز میدهیم، فقط در حد مخلوط شدن نباید زیاد ورز بدهید ...
آرد ونمک را سه بار الک کنید. شیر و 2 قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و بگذاید تا بجوشد و تا شکر حل شود صبر کنید تا شیر ولرم شود سپس مایه خمیر را به آن اضافه کنید و 10 دقیقه در جای گرم با در بسته گذاشته تا عمل بیاید. ...
یه نون فوق العاده خوش عطر واسه عصرانه یا صبحانه فوق العاده خوشمزه با بافت و طعم عالی . یک قاشق شکر را همراه خمیر مایه و آب مخلوط می کنیم و روی آن را می پوشانیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه عمل بیاید... ...
شیر ولرم (در حدی که دست را نسوزاند) را با خمیر مایه مخلوط می کنید سپس شکر ، روغن یا کره آب شده و یک زرده را به آن اضافه کرده تا شکر کاملا آب شود. حالا نوبت اضافه کردن آرد است، ...
اول از همه کره رو تکه تکه می کنیم و با آب روی حرارت میگذاریم،زمانی که کره آب شد و آب شروع به جوشیدن کرد حرارت رو کم می کنیم و آرد رو که حداقل یک بار الک کردیم رو به یکباره داخل آب و کره میریزیم ...
تخم مرغ وکره وشیر و شکر و1 ق شکر وخمیرمایه عمل اومده ونمک راباهم مخلوط میکنیم وهم میزنیم بعدآردرواضافه میکنیم تاوقتی خمیربه دست نچسبه بایدخمیرتون به نرمی لاله گوش برسه،خمیر یه مقدار چسبندگی داره ...