خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک کاراملی سه لایه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد بزرگ
  • آرد 3 ½ پیمانه همه منظوره
  • بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
  • نمک ¼ قاشق چایخوری
  • شیر 1 ¼ پیمانه
  • شکر قهوه ای 1 بسته (16 اونس)
  • شکر 3 پیمانه
  • کره 1 ½ پیمانه + 1 پیمانه
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری + 2 قاشق چایخوری
  • شکر قنادی 1 (16 اونس) بسته الک شده
  • شیر تغلیظ شده ⅔ پیمانه
کیک کاراملی
دستور پخت کیک کاراملی سه لایه

این دستور کیک کاراملی شامل یک مایه کارامل خانگی خوشمزه است که به راحتی با کره، شکر قهوه ای و شیر تغلیظ شده درست می شود. همه این کیک لایه ای را دوست دارند!

زمان آماده سازی: 40 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

زمان اضافی: 1 ساعت و 5 دقیقه

زمان کل: 2 ساعت 25 دقیقه

افراد: 12

کیک حاصل:

1 عدد کیک 9 اینچی (3 لایه)

مواد لازم

کیک:

شکر سفید 3 پیمانه

کره 1 ½ پیمانه

5 عدد تخم مرغ بزرگ

3 ½ پیمانه آرد همه منظوره

½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

¼ قاشق چایخوری نمک

1 ¼ پیمان شیر کامل

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

آیسینگ:

1 (16 اونس) بسته شکر قهوه ای

1 پیمانه کره

¼ قاشق چایخوری نمک

پیمانه شیر تغلیظ  شده

شکر قنادی 1 (16 اونس) بسته الک شده

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سه قالب کیک 9 اینچی را چرب و آرد پاشی کنید.

 

درست کردن کیک: شکر سفید و کره را در یک کاسه بریزید. با همزن برقی با دور متوسط بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر اضافه کردن خوب هم بزنید.

 

آرد، بکینگ پودر و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به صورت متناوب با شیر اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خمیر را برای مدت کوتاهی هم بزنید. عصاره وانیل را اضافه کنید؛ اینقدر هم بزنید تا زمانی که خمیر در هنگام افتادن از همزن نوار ایجاد کند. خمیر را بین قالب های کیک آماده شده تقسیم کنید.

در فر از قبل گرم شده بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، حدود 30 دقیقه. به مدت 5 دقیقه روی توری سیمی خنک کنید. یک چاقوی رومیزی را دور لبه ها بکشید تا شل شود. با دقت روی یک قفسه خنک کننده برگردانید. بگذارید خنک شود، حدود 30 دقیقه.

 

مایه کیک: شکر قهوه ای، کره و نمک را در قابلمه ای روی حرارت متوسط با هم مخلوط کنید. حدود 3 دقیقه هم بزنید تا شکر قهوه ای حل شود. شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. روی حرارت ملایم بجوشانید و اجازه دهید حدود 4 دقیقه حباب بزند و مدام هم بزنید تا نچسبد. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه خنک شود.

 

شکر و عصاره وانیل قنادی را با استفاده از همزن برقی در مخلوط شکر قهوه ای مخلوط کنید تا کرم کاراملی شود و غلیظ شود و به غلظت دلخواه برسد.

 

مایه کیک را روی لایه های کیک خنک شده بمالید. لایه های پشته؛ رویه و کناره های آن را با آیسینگ بپوشانید.

نکات تغذیه ای (در هر وعده):

1019 کالری

43 گرم چربی

155 گرم کربوهیدرات ها

9 گرم پروتئین