0
خانه معرفی قنادی ها
recipe-porridge-202075.jpeg
فرنی

شیر و شکر و آرد برنج را با هم مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم . وقتی نزدیک به قل زدن هست کره و گلاب را اضافه می کنیم و میزاریم یه قل بزنه و از حرارت برمی داریم . اگر بخواهیم فرنی زعفرانی درست کنیم ... ...

مشاهده
recipe-manakin-202075.jpeg
رنگینک

آرد را روی حرارت ملایم گذاشته تفت داده ولی تغییر رنگ ندهد . سپس مخلوط کره و روغن را به آرد اضافه کرده و کمی از گردو خرد شده را داخل آرد ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید . و پودر قند رو اضافه کرده و 20 دقیقه تفت دهید.. ...

مشاهده
recipe-carrot-halva-202075.jpeg
حلوا هویج

هویج رو پوست کندم با کمی آب پختم . بعد پخت داخل آبکش ریختم و بعد داخل مخلوط کن بصورت پوره در آوردم . شکر و گلاب و زعفران رو بهش اضافه کردم گذاشتم رو حرارت تا شکرش آب بشه . آرد رو در ظرفی جدا روی حرارت گذاشتم تا با... ...

مشاهده
recipe-kachi-202075.jpeg
کاچی

نبات کوبیده شده را با 6 لیوان آب می گذاریم بجوشد . سپس آن را صاف کرده ، زعفران حل شده و گلاب و هل و چهار زیره را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم . روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد می نامیم).. ...

مشاهده
shole-zard-sonati.jpg
شله زرد سنتی

خیس کردن برنج برای مدت کافی بسیار مهم هست . وقتی زمان کافی سپری شد و برنج کاملاً خیس خرد به صورتی که با قرار دادن بین انگشتهامون ، خرد می شد ، آب رو داخل قابلمه مناسبی ریخته و اجازه میدیم تا جوش بیاد سپس برنج رو آبکش ...

مشاهده
زولبیا-زعفرانی.jpg
زولبیا زعفرانی

نشاسته و ماست رو با هم مخلوط می کنیم تا نشاسته حل بشه . بعد آرد رو اضافه می کنیم و با هم زن می زنیم تا صاف و یک دست بشه . روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن می زنیم . در آخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه ...

مشاهده
recipe-bamie-202075.jpeg
بامیه

برای شروع ابتدا آب و کره رو داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم . حالا شکر رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا مخلوط به جوش بیاد . بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد ، تمامی آرد + نمک رو به صورت یکباره اضافه ...

مشاهده
حلوا-زعفرانی-202025.jpg
حلوا زعفرانی

ابتدا آرد را الک کرده سپس روی حرارت گذاشته با شعله ملایم کمی تفت می دهیم . بعد از حرارت برداشته دوباره الک می کنیم . سپس روی حرارت آنقدر تفت می دهیم تا کمی تغیر رنگ دهد . روغن را اضافه کرده تا جایی تفت می دهیم که به... ...

مشاهده
محلبی-202025.jpg
محلبی

ابتدا نشاسته و آرد برنج را در ظرفی الک کرده . سپس به این مخلوط ، شکر و وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم این عمل باعث می شود موقع افزودن شیر آرد گلوله نشود... شیر را اضافه کرده و هم می زنیم... مواد را روی حرارت... ...

مشاهده
شیر-برنج.jpg
شیر برنج

برنج رو که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره با آب می گذاریم روی حرارت ملایم تا کامل بپزد . وقتی برنج خوب پخت ، به اندازه نصف استکان فقط آب توش باشه باشه، بعد شکر و گلاب و شیر را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت بجوشد ...

مشاهده
طرز-تهیه-مسقطی-با-شیر.jpg
مسقطی با شیر

نشاسته را با یک لیوان از شیر مخلوط می کنیم و از صافی رد می کنیم . سپس بقیه شیر را اضافه می کنیم . شکر را افزوده و روی حرارت ملایم مدام هم می زنیم . وقتی از بغل شروع به جوشیدن کرد ، گلاب و خلال بادام را اضافه می کنیم... ...

مشاهده
حلوا-کاسه-شیرازی-202025.jpg
حلوا کاسه شیرازی

شکر و آب را به همراه جوهر لیمو در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به صورت شربت در بیاید(لازم نیست بجوشد،در حد حل شدن شکر کافیه) . شربت را به 4 قسمت تقسیم کنید . تخم مرغها و زعفران دم کرده غلیظ را با هم ... ...

مشاهده
توپک-خرمایی-202025.jpg
توپک خرمایی

هسته خرماها را گرفته و همراه کره روی حرارت ملایم می گذاریم . وقتی کمی نرم شد ، سریع چرخ می کنیم . بعد بیسکوییت و گردو و پودر هل و پودر دارچین را افزوده و همه مواد را با دست مخلوط می کنیم . از مواد به اندازه ی گردو ... ...

مشاهده
حلوا-هویج.jpg
حلوای هویج

هویج ها را پوست بکنید و بپزید . هویج های پخته شده را خوب پوره کنید . آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد کمی سبک شود . سپس روغن و زعفران ... ...

مشاهده
حلوای-شیر-202015.jpg
طرز تهیه حلوای شیر

آب و شکر و گلاب و زعفران و پودر هل را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت تا شکر حل شود وقتی به جوش آمد خاموش می کنیم . آرد را الک می کنیم و روی حرارت بدون روغن تفت میدیم تا بوی خامی آن از بین برود . بعد از ده تا پانزده ... ...

مشاهده
حلوا-عرق-بهارنارنج-شیراز-202015.jpg
حلوا عرق بهارنارنج شیراز

آرد برنج را الک کرده و با حرارت کم تفت دهید ولی نباید زیاد تفت داد تا رنگ آن تغییر کند . سپس آنرا به ظرفی منتقل کنید تا خنک شود . یک پیمانه عرق بهار نارنج را به آرد افزوده و کاملا مخلوط کنید تا گلوله نشود ، حالت خمیر.. ...

مشاهده
recipe-tulumba-2020294.jpg
بامیه

طرز تهیه بامیه : ابتدا آب و روغن داخل ظرفی ریخته تا جوش بیاید بعد از جوش آمدن کامل سپس آرد به آب اضافه می کنیم و هم می زنیم به مدت 15 دقیقه با شعله متوسط . بعد از اتمام 15 دقیقه زیر اجاق خاموش را می کنیم . سپس خمیر را روی ...

مشاهده
recipe-zolbia-2020284.jpg
زولبیا

از یک کیلوگرم نشاسته یه استکان نشاسته بردارید و از یک کیلوگرم ماست هم دوتا قاشق غذا خوری ماست بردارید ، این دوتا رو با هم مخلوط کنین تا 50 گرم مایع ترش سفت بدست بیاد . سپس این خمیر کاملا سفت آماده شده رو یه شب درون ... ...

مشاهده
masghati-202015.jpg
مسقطی زعفرانی

نشاسته و آب را 3 ساعت خیس کرده و چندین بار آب آنرا عوض کنید . حال نشاسته و آب طبق دستور و شکر و گلاب مخلوط کرده کاملا حل کنید و با حرارت کم مرتب هم زده تا زمانی که نشاسته لعاب بیندازد و خط قاشق روی مخلوط نقش ببندد . .. ...

مشاهده
shole-zard-202015.jpg
شله زرد

دو لیوان برنج را قبل از استفاده با آب گرم بشویید و چند بار آب آنرا عوض کنید ، و برای پنج یا شش،ساعت خیس بخورد . ده لیوان آب ولرم را در قابلمه بریزید تا به جوش بیاید ، برنج را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه ... ...

مشاهده
tar-halva-202015.jpg
تر حلوا شیرازی

آرد برنج و شیر را مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده . نشاسته و آب و گلاب را مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم . هر دو را مخلوط می کنیم . روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم زده تا بصورت فرنی در آید . بعد شکر را اضافه کرده ... ...

مشاهده
  • 1