شیرینی های ماه رمضان

فرنی

شیر و شکر و آرد برنج را با هم مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم . وقتی نزدیک به قل زدن هست کره و گلاب را اضافه می کنیم و میزاریم یه قل بزنه و از حرارت برمی داریم . اگر بخواهیم فرنی زعفرانی درست کنیم ...

 215 

رنگینک

آرد را روی حرارت ملایم گذاشته تفت داده ولی تغییر رنگ ندهد . سپس مخلوط کره و‌ روغن را به آرد اضافه کرده و کمی از گردو خرد شده را داخل آرد ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید . و‌ پودر قند رو اضافه کرده و ۲۰ دقیقه تفت دهید..

 144 

حلوا هویج

هویج رو پوست کندم با کمی آب پختم . بعد پخت داخل آبکش ریختم و بعد داخل مخلوط کن بصورت پوره در آوردم . شکر و ‌گلاب‌ و زعفران رو بهش اضافه کردم گذاشتم رو حرارت تا شکرش آب بشه . آرد رو در ظرفی جدا روی حرارت گذاشتم تا با...

 167 

کاچی

نبات کوبیده شده را با ۶ لیوان آب می گذاریم بجوشد . سپس آن را صاف کرده ، زعفران حل شده و گلاب و هل و چهار زیره را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم . روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد می نامیم)..

 143 

شله زرد سنتی

خیس کردن برنج برای مدت کافی بسیار مهم هست . وقتی زمان کافی سپری شد و برنج کاملاً خیس خرد به صورتی که با قرار دادن بین انگشتهامون ، خرد می شد ، آب رو داخل قابلمه مناسبی ریخته و اجازه میدیم تا جوش بیاد سپس برنج رو آبکش

 231 

زولبیا زعفرانی

نشاسته و ماست رو با هم مخلوط می کنیم تا نشاسته حل بشه . بعد آرد رو اضافه می کنیم و با هم زن می زنیم تا صاف و یک دست بشه . روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن می زنیم . در آخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه

 419 

بامیه

برای شروع ابتدا آب و کره رو داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم . حالا شکر رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا مخلوط به جوش بیاد . بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد ، تمامی آرد + نمک رو به صورت یکباره اضافه

 366 

حلوا زعفرانی

ابتدا آرد را الک کرده سپس روی حرارت گذاشته با شعله ملایم کمی تفت می دهیم . بعد از حرارت برداشته دوباره الک می کنیم . سپس روی حرارت آنقدر تفت می دهیم تا کمی تغیر رنگ دهد . روغن را اضافه کرده تا جایی تفت می دهیم که به...

 417 

محلبی

ابتدا نشاسته و آرد برنج را در ظرفی الک کرده . سپس به این مخلوط ، شکر و وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم این عمل باعث می شود موقع افزودن شیر آرد گلوله نشود... شیر را اضافه کرده و هم می زنیم... مواد را روی حرارت...

 209 

شیر برنج

برنج رو که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره با آب می گذاریم روی حرارت ملایم تا کامل بپزد . وقتی برنج خوب پخت ، به اندازه نصف استکان فقط آب توش باشه باشه، بعد شکر و گلاب و شیر را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت بجوشد

 267 

مسقطی با شیر

نشاسته را با یک لیوان از شیر مخلوط می کنیم و از صافی رد می کنیم . سپس بقیه شیر را اضافه می کنیم . شکر را افزوده و روی حرارت ملایم مدام هم می زنیم . وقتی از بغل شروع به جوشیدن کرد ، گلاب و خلال بادام را اضافه می کنیم...

 458 

حلوا کاسه شیرازی

شکر و آب را به همراه جوهر لیمو در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به صورت شربت در بیاید(لازم نیست بجوشد،در حد حل شدن شکر کافیه) . شربت را به 4 قسمت تقسیم کنید . تخم مرغها و زعفران دم کرده غلیظ را با هم ...

 413