زرده و سفیده رو از هم جدا می کنیم . می تونین دونه دونه توی دو تا کاسه زرده رو از سفیده جدا کنید . سفیده رو می زنیم تا به مرحله سافت پیک برسیم (سافت پیک یعنی اینقدر بزنید تا سفید و ابری شه) . زرده و شکر و آب جوش رو ... ...
ابتدا فر رو روی صد وهفتاد درجه روشن کرده . سپس تخم مرغ ها و وانیل رو در ظرفی با همزن برقی خوب بزنید تا پف کرده و کشدار شود . روغن رو افزوده و کمی با همزن زده . سپس شیره را با ماست مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و ... ...
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود . یک قالب کیک گرد 20 سانتی را نیز چرب کنید و کنار بگذارید . تخم مرغ ها را با سرعت متوسط همزن حدود 30 ثانیه هم بزنید . روغن، شکر و ماست را اضافه... ...
ابتدا تخم مرغ ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا حجیم شوند . سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می زنیم . شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم . نیمی از گردو و خرما و وانیل را ... ...
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه با درجه بالا همزن خوب هم بزنید . بعد کره را اضافه کرده و اونم در حدی که خوب مخلوط بشه با همزن بزنید . سپس شیر را اضافه کرده، 1 دقیقه با درجه متوسط همزن بزنید . آرد ،بیکی... ...
ابتدا کرم کیک را درست کنید . دستور کرم در انتهای این دستور آمده است . برای درست کردن مایه کیک ، ابتدا حتما آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کنید تا یکدست شوند . سپس مواد خشک یعنی شکر، آرد، پودر کاکائو و نمک را با هم .... ...
تخم مرغ ها شکر و وانیل را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه بزنید . باید حجم تخم مرغ ها دو برابر شود . بعد از دو برابر شدن حجم تخم مرغ ها شیر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم . سپس شربت را اضافه می کنیم . در ظرف دیگری ... ...
آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید . تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا روشن و کشدار شوند . سپس روغن و ماست را اضافه کرده و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید . سپس آرد و بکینگ پودر ... ...
کره نرم را با پنیر کمی هم زده . بعدشکر را ریخته میکس می کنیم تا خوب شکر حل شود و مواد پف کرده وسفید شود . تخم مرغها را یکی یکی ریخته هرکدام دو دقیقه میکس شود . با آخرین تخم مرغ وانیل و آب لیمو و رنده پوست لیمو را ... ...
کره و شکر قهوه ای رو سه دقیقه خوب بزنید . تخم مرغها رو تک تک اضافه کنید و هر بار یک دقیقه بزنید . بعد ماست و موز و وانیل رو اضافه و بازم مخلوط کنید . آرد و جوش شیرین و نمک و دارچین رو جدا الک کنید . به آرامی و با ... ...
ابتدا گردوها رو تفت بدید تا زمانی که قهوه ای بشن و پس از خنک شدن خورد کنید . هویج ها رو ریز رنده کنید و کنار بزارید . در ظرف جداگانه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین رو الک کنید و کنار بزارید . تخم مرغ ها رو ... ...
ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده . سفیده رو با همزن می زنیم تا پف کنه و سفید شه حین همزدن نصف مقدار شکر رو اضافه کنید همچنان هم بزنید تا وقتی ظرف رو بر میگردونید از ظرف نریزه . بزارید یخچال . بعد باقیمانده شکر ... ...
فر را روی 180 درجه گرم کنید . قالب را چرب و آرد پاشی کنید یا از اسپری جدا کننده استفاده کنید . پوست کدو حلوایی رو جدا کنید و با یه لیوان آب بزارید بپزه حدودا نیم ساعتی زمان میبره و بعد داخل غذاساز پوره کنید . تخم ... ...
زرده و سفیده را جدا کنید . سفیده را با همزن بزنید تا پف کند . سپس زرده ها رو با شکر و رنده ی پوست پرتقال و وانیل مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه . حالا روغن و بعد آب پرتقال رو به مخلوط زرده اضافه ... ...
کره ، شکلات و پودر کاکائو رو بن ماری کنید . تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه . بعد مواد خشک رو اضافه کنید، سپس مایه ی شکلاتی رو اضافه کنید . حالا چهار قاشق از مایع شکلاتی رو بردارید و با... ...
قبل از شروع کار مواد رو به دما برسونید . فر رو روشن کنید تا داغ شه روی درجه 180 تنظیم کنید . پودر کاکائو و شکلات و آب جوش رو با هم مخلوط میکنیم تا شکلات آب بشه . آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط و سه بار الک می ... ...
اول مواد خشک غیر از شکر رو با هم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم (آرد، بکینگ پودر، هل، پودر کاکائو، نمک، دارچین، پودر هل) . خرما رو از هسته جدا کنید و با یک لیوان اب جوش داخل میکسر یا مخلوط کن پوره کنید . کره یا ... ...
تخم مرغ ها و شکر رو با هم بزنید تا حجمش دو برابر شه . روغن مایع و شیر رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . آرد و بکینیگ پودر رو اضافه کرده و مخلوط کنید . در آخر ارده را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن هم بزنید . قالب ... ...
تخم مرغ ها رو با شکر با همزن انقدر بزنید که به غلظت مایونز برسه . بعد پودر قهوه رو با شیر مخلوط کنید و اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روغن، وانیل و پودر کاکائو رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . بعد آرد رو با بکینگ پودر ...
آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را سه بار الک می کنیم . سفیده و زرده را جدا کرده، سفید را انقدر می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد . زرده را با شکر زده تا کشدار شود . بعد روغن، ماست یا شیر، هل، گلاب و زعفران را اضافه .. ...