خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت آب کرفس :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • لیمو ½-1 لیمو، آب گرفته
  • کرفس حدود 500 گرم
  • پودر زنجبیل 20 زنجبیل
  • سیب سبز 1 عدد حدود 120 گرم
آب کرفس
دستور پخت آب کرفس

آب کرفس

اگر دوست دارید این آب کرفس ساده را با اضافه کردن فلفل سبز برای کمی حرارت، زردچوبه یا کمی شربت افرا برای شیرین کردن ، درست کنید. این نوشیدنی 63 کیلو کالری دارد و برای بعد از تمرین های ورزشی بسیار مناسب می باشد.

1 کرفس (حدود 500 گرم)

1 سیب سبز (حدود 120 گرم)، پوست کنده، چهار قسمت شده و هسته گرفته

½-1 لیمو، آب گرفته

20 گرم زنجبیل، ریز رنده شده

مرحله 1

ساقه های کرفس را جدا کرده و خوب بشویید. انتهای ریشه را کوتاه کنید و تقریباً خرد کنید، یکی از ساقه های جوان و لطیف را برای سرو نگه دارید.

گام 2

کرفس خرد شده، سیب، نصف آب لیمو و زنجبیل را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید  تا ریز خرد شود. در حالی که موتور روشن است، 50-100 میلی لیتر آب سرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 3

آب کرفس را از طریق یک الک توری ریز در یک پارچ صاف کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا تمام آب آن گرفته شود. روی آن را بپوشانید و بگذارید سرد شود یا بلافاصله سرو کنید. آب آن را خوب هم بزنید، در صورت تمایل مقداری لیموترش اضافه کنید و با تکه ای از ساقه کرفس در لیوان ها سرو کنید.

مواد مغزی:

63 کیلو کالری

چربی 1 گرم

کربوهیدرات 10 گرم

شکر 9 گرم

فیبر 5 گرم

پروتئین 5 گرم

پروتئین 2 گرم

نمک 0.4 گرم