خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت چیزکیک هلو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد(زرده و سفیده جدا) به اضافه 7 زرده
  • اسانس پرتقال 3 قطره
  • کره سرد 500 گرم
  • آرد 450 گرم
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • پرتقال 1 عدد
  • شکر قنادی 375 گرم
  • بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
  • شکر وانیلی 1 قاشق غذاخوری
  • آرد سیب زمینی 80 گرم
  • پنیر کورد 1 کیلوگرم در دمای اتاق
  • پودینگ وانیلی 50 گرم
  • کمپوت هلو 1 عدد
چیزکیک هلو
دستور پخت چیزکیک هلو

چیزکیک هلو:

این چیزکیک عالی از هلوهای کمپوتی، مرنگ و رویه شیرین مشبکی برای ایجاد یک دسر خوش طعم بهره میبرد.

مواد لازم:

5 تخم مرغ (زرده و سفیده جدا) به اضافه 7 زرده

شکر قنادی 375 گرم

شکر وانیلی 1 قاشق غذاخوری

1 پرتقال

450 گرم آرد ساده

80 گرم آرد سیب زمینی

½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

کره سرد 500 گرم

شکر 3 قاشق غذاخوری

پنیر کورد 1 کیلوگرم، در دمای اتاق

50 گرم پودینگ وانیلی (یا آرد ذرت به اضافه 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل)

3 قطره عصاره پرتقال

1 عدد کمپوت هلو

مراحل پخت:

4 زرده تخم مرغ را با 125 گرم شکر قنادی و شکر وانیل با همزن بزنید تا سبک شود و پف کند. پرتقال را با آب داغ بجوشانید و پوست آن را رنده کنید.

آرد ساده و آرد سیب زمینی را الک کرده و به همراه بیکینگ پودر روی صفحه شیرینی پزی یا سطح کار کمی آردپاشی شده بریزید. بیش از 250 گرم کره را رنده کرده و با چاقو روی آرد خرد کنید و سپس آن را بمالید تا مخلوط شبیه خرده‌های ریز شود. روی مخلوط زرده و پوست پرتقال بریزید و مخلوط را با هم مخلوط کنید سپس خمیر نرمی به دست آورید.

یک سوم خمیر را برش زده و محکم بپیچید و در یخچال قرار دهید. خمیر باقیمانده را باز کنید و از آن استفاده کنید تا پایه و کناره‌های یک تابه فنری 26 سانتی‌متری را که قبلاً با دایره‌ای از کاغذ روغنی کره‌ای چرب کرده‌اید، بپوشانید. قالب را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. روی خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را با وزنه های توپی مخصوص پخت، پر کنید(می توانید آنها را در اکثر فروشگاه های لوازم پخت و پز یا آنلاین پیدا کنید. از طرف دیگر، می توانید از برنج، شکر یا دانه های ذرت بوداده به عنوان جایگزینی برای این توپی ها استفاده کنید.) تا کناره ها سر جای خود بماند، سپس پایه را به مدت 10-15 دقیقه بپزید.

برای تهیه فیلینگ، پنیر کورد را از یک صافی فلزی فشار دهید. کره باقی مانده را با همزن بزنید تا سبک و پف کند، پنیر، 8 عدد زرده تخم مرغ، 80 گرم شکر قنادی، پودر پودینگ و عصاره پرتقال را اضافه کنید. حدود 2 دقیقه هم بزنید تا پف کند. 2 عدد سفیده تخم مرغ را با کمی نمک بزنید تا سفت شود و شکر قنادی باقیمانده را هم بزنید تا مخلوط مرنگ سفت شود. سفیده ها را داخل مخلوط کورد بریزید.

3 سفیده باقیمانده را با شکر هم بزنید تا شبیه مرنگ شود. خمیر خام را باز کرده و روی یک رنده دندانه بزرگ رنده کنید. مخلوط پنیر را در پایه پخته شده پخش کنید. هلوها را آبکش کنید و به قطعات کوچکتر برش دهید و روی فیلینگ پنیر قرار دهید. روی خمیر را با مرنگ بپوشانید، سپس کمی خمیر رنده شده روی آن بپاشید. خمیر باقیمانده را ورز دهید، آن را پهن کنید، نوارهای نازک برش دهید و آنها را به صورت مشبک بچینید. به مدت 50 دقیقه تا 1 ساعت بپزید. قبل از برداشتن در فر خاموش به مدت 40 دقیقه خنک کنید. کاملا خنک شود.