کاپ کیک نعناع شکلاتی بسیار تر است و به راحتی درست می شود.
طعم نعناع
حتما از عصاره نعناع فلفلی هم در مایه خمیر و هم در فراستینگ (کره و شکر) استفاده کنید. از عصاره نعناع یا نعناع استفاده نکنید مگر اینکه بخواهید طعم کیک هایتان شبیه خمیر دندان باشد!
برای کاپ کیک های شکلاتی
5 اونس (142 گرم) شکلات تلخ، ریز خرد شده
1/3 پیمانه (28 گرم) کاکائو هلندی (جایگزین نکنید)
1/2 پیمانه آب جوش
3/4 پیمانه (95 گرم) آرد همه منظوره
1/2 پیمانه (100 گرم) شکر گرانول
1/2 پیمانه (100 گرم) شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 پیمانه (113 گرم) خامه ترش یا ماست ساده پر چرب، در دمای اتاق
1/4 پیمانه روغن نباتی
2 تخم مرغ بزرگ به اضافه یک زرده، در دمای اتاق
2 قاشق چایخوری سرکه سفید
1/2 قاشق چایخوری عصاره نعناع*
برای فراستینگ نعناع:
پودر قند 3 پیمانه (375 گرم) الک شده
8 اونس (227 گرم) کره بدون نمک، در دمای اتاق
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری عصاره نعناع فلفلی بسته به ذائقه مورد نظر
1 تا 2 قاشق غذاخوری خامه غلیظ
رنگ خوراکی ژل سبز در صورت تمایل
6 اسپرینکلز، خرده شکلات یا شکلات نعنایی برای تزئین
دستورالعمل:
کاپ کیک ها را درست کنید:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب استاندارد 12 فنجانی مافین را با فویل یا آستر کاغذی بپوشانید.
در یک کاسه ضد حرارت متوسط، شکلات و پودر کاکائو را اضافه کنید. آب جوش را روی مخلوط بریزید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه بماند. به آرامی هم بزنید تا یکدست شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
در یک کاسه کوچک، آرد، شکر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
خامه ترش، روغن، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، سرکه و عصاره نعناع فلفلی را در مخلوط شکلاتی خنک شده با همزن بزنید تا یکدست شود. مخلوط آرد را هم بزنید تا یکدست شود، مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشود.
با استفاده از یک قاشق فنری، خمیر را به طور مساوی بین فنجان های مافین آماده شده تقسیم کنید. حدود 20 دقیقه تا زمانی که کاپ کیک ها سفت شوند بپزید. اجازه دهید کاپ کیکها را به مدت 10 دقیقه در تابه روی توری سیمی خنک شوند و سپس آنها را از قالب خارج کنید تا حدود 1 ساعت کاملاً خنک شوند.
کاپ کیک ها را می توان تا 1 روز در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کرد.
فراستینگ را درست کنید:
در کاسه یک همزن پایه مجهز به پدال، شکر و کره را با هم مخلوط کنید. با سرعت کم هم بزنید تا خوب مخلوط شود و سپس سرعت را به متوسط افزایش دهید و 3 دقیقه دیگر یا تا زمانی که مخلوط کاملا یکدست شود هم بزنید. در صورت نیاز کناره ها و ته کاسه را بتراشید. نمک، عصاره نعناع و خامه را اضافه کنید و روی متوسط به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که سبک و کرم رنگ شود، بزنید و در صورت نیاز خامه بیشتری اضافه کنید. در صورت تمایل رنگ خوراکی ژل سبز را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.
فراستینگ را به یک کیسه لوله شده با نوک ،تزئینی منتقل کنید و روی هر کیک لوله کنید. با تزیین دلخواه تزیین کنید. به مدت 1 روز در ظرف دربسته در دمای اتاق و یا به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
یادداشت های دستور غذا
*حتما از عصاره نعناع فلفلی استفاده کنید نه نعناع.