طرز تهیه انواع کیک های اسفنجی

کیک اسفنجی سابله

زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا می کنیم . سه قاشق از شکر را با سفیده‌ها می زنیم تا حدی که سفیده‌ها کامل پف کند(وقتی ظرف را برمی گردانیم سفیده نریزد) . زرده را با باقیمانده شکر و وانیل می زنیم ، تا کرم و کشدار شود، شیر....

 1666 

کیک شیفون ساده

اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم... سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم، تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه ، میزاریمش یخچال... زرده تخم‌مرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه می زنیم

 4966 

کیک شیفون دورنگ

اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم . سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم . تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه، میزاریمش یخچال ...زرده تخم‌مرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه .......

 2082 

کیک پایه شکلاتی

ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا می کنیم . سفیده رو با نصف شکر اونقدر می زنیم تا وقتی که ظرف رو بر می گردونیم نریزه . سپس داخل یخچال میگذاریم . بعد زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل می زنیم تا کشدار شه . در ادامه شیر و ...

 1741 

کیک اسفنجی موز و گردو

قبل از هر چیز فرتان را روشن کنید تا گرم شود . تخم مرغ ها را نیم ساعتی بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط بشوند و سرد نباشند . اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها را در آب ولرم بذارید تا کمی از سرمای آنها ...

 4201 

کیک شیر اسفنجی

زرده و سفیده را جدا کنید . سفیده را حسابی هم بزنید تا کف کند و از ظرف نریزد . سفیده را موقتا می گذاریم داخل یخچال. زرده ها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کشدار شود . روغن را کم کم اضافه کنید و هم بزنید ....

 1866 
  • 1