0
خانه معرفی قنادی ها
recipe-sable-cake.jpg
کیک اسفنجی سابله

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم . سه قاشق از شکر را با سفیده ها می زنیم تا حدی که سفیده ها کامل پف کند(وقتی ظرف را برمی گردانیم سفیده نریزد) . زرده را با باقیمانده شکر و وانیل می زنیم ، تا کرم و کشدار شود، شیر.... ...

مشاهده
chiffon-cake-simple.jpg
کیک شیفون ساده

اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم... سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم، تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه ، میزاریمش یخچال... زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه می زنیم ...

مشاهده
double-color-sponge-cake-202083.jpg
کیک شیفون دورنگ

اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم . سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم . تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه، میزاریمش یخچال ...زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه ....... ...

مشاهده
chocolate-base-cake-202083.jpg
کیک پایه شکلاتی

ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا می کنیم . سفیده رو با نصف شکر اونقدر می زنیم تا وقتی که ظرف رو بر می گردونیم نریزه . سپس داخل یخچال میگذاریم . بعد زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل می زنیم تا کشدار شه . در ادامه شیر و ... ...

مشاهده
sponge-cake-walnut-bananas.jpg
کیک اسفنجی موز و گردو

قبل از هر چیز فرتان را روشن کنید تا گرم شود . تخم مرغ ها را نیم ساعتی بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط بشوند و سرد نباشند . اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها را در آب ولرم بذارید تا کمی از سرمای آنها ... ...

مشاهده
sponge-milk-cake.jpg
کیک شیر اسفنجی

زرده و سفیده را جدا کنید . سفیده را حسابی هم بزنید تا کف کند و از ظرف نریزد . سفیده را موقتا می گذاریم داخل یخچال. زرده ها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کشدار شود . روغن را کم کم اضافه کنید و هم بزنید .... ...

مشاهده
  • 1