خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت چیز کیک و پودینگ راکی رود :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • پودرقند 75 گرم
  • کره 75 گرم
  • شکلات سفید 50 گرم
  • پرتقال نصف یک عدد
  • شکلات تلخ خورده شده ریز 150 گرم و 150 گرم دیگر برای راکی رود
  • عصاره وانیل 2 قاشق چای خوری
  • نان شکلاتی یا کیک مرمری آماده 2 تا 200 گرم
  • خامه دوبل 225 میلی لیتر و 200 میلی لیتر
  • شیره طلایی (شکر آب لیمو ترش) 2 قاشق غذا خوری
  • پنیر خامه ای پرچرب 2 تا 280 گرم
  • شربت طلایی 1 قاشق غذاخوری
  • بیسکویت دایجستیو 75 گرم
  • قطعات چوب شور 25 گرم
  • مینی مارشمالو 50 گرم
  • اکلیل خوراکی، ترافل شکلاتی، اسپرینکل برای تزیین بصورت اختیاری
پودینگ راکی رود
دستور پخت چیز کیک و پودینگ راکی رود

شکلات زیادی در این دسر وجود دارد از اصل مواد گرفته تا داخل و روی آن.  برای افرادی که در همه جا شکلات را میپسندند، عالی است. درست کردن آن واقعاً سریع است - فقط به 35 دقیقه زمان نیاز دارید تا آن را سرهم کنید، اما به یاد داشته باشید که زمان بیشتری برای خنک شدن و سفت شدن آن بگذارید (در حالت ایده آل حداقل 6-8 ساعت یا یک روز کامل). این یک دستور پخت خوب برای سرو بعد از یک مهمانی شام معمولی است. روی آن مقداری شکلات ذوب شده - تیره، سفید یا هر دو را بپوشانید تا ظاهری زیبا به آن ببخشید.

2 × 200 گرم نان شکلاتی یا کیک مرمری آماده

225 میلی لیتر خامه دوبل

150 گرم شکلات تلخ، ریز خرد شده

2 قاشق غذاخوری شیره طلایی (شکر آب  لیمو ترش)

50 گرم شکلات سفید

اکلیل خوراکی، ترافل شکلاتی، اسپرینکل ، برای تزئین (اختیاری)

برای فیلینگ چیزکیک

2 × 280 گرم پنیر خامه ای پر چرب

200 میلی لیتر خامه دوبل

پودر قند 75 گرم

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

½ پرتقال، رنده شده

برای راکی-رود

150 گرم شکلات تلخ

کره 75 گرم

شربت طلایی 1 قاشق غذاخوری

75 گرم بیسکویت دایجستیو

قطعات چوب شور 25 گرم

50 گرم مینی مارشمالو

مرحله 1

یک کاسه پودینگ 2 لیتری را با سلفون بپوشانید و مقداری آویزان بگذارید تا بعداً روی آن را بپوشاند. کیک ها را از طول به صورت نازک برش دهید (8 تا 9 برش در هر کیک) و از برش ها برای  پوشاندن کف و کناره های کاسه استفاده کنید، مطمئن شوید که هیچ شکافی وجود ندارد.

مرحله 2

مواد فیلینگ را با همزن برقی هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. کاسه که با کیک اطرافش را پوشاندید را با آن پر کنید و مقداری فضا برای ادامه راکی-رود کنار بگذارید.

مرحله 3

شکلاتی که برای راکی-رود است را در یک کاسه ضد حرارت تکه تکه کنید. کره و شربت طلایی را اضافه کنید. روی یک ظرف آب در حال جوش قرار دهید و بگذارید چند دقیقه بماند تا آب شود - اگر آب به جوش آمد حرارت را خاموش کنید، حرارت باقیمانده برای ذوب شدن کافی است. هم بزنید تا صاف و براق شود.

مرحله 4

بیسکویت ها را داخل کیسه غذا بریزید و با وردنه خرد کنید تا خرده های ریز و چند تکه بزرگتر ایجاد شود.  تکه های چوب شور و مارشمالو به مخلوط شکلات اضافه کنید. مخلوط کنید تا همه چیز با شکلات آغشته شود. آن را با قاشق روی کل چیزکیک بریزید و سطح آن را بپوشانید. کاسه را در سلفون بپیچید و یک بشقاب را با قوطی روی آن قرار دهید . حداقل 24 ساعت یا تا سه روز در حالت سرد قرار بگیرد.

مرحله 5

چیزکیک را در روزی که می خواهید سرو کنید تزئین کنید. خامه، شکلات و شربت طلایی را در تابه ای روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکلات ذوب شود و مخلوطی روان داشته باشید اجازه ندهید بجوشد. چیز کیک را باز کرده و روی توری سیمی قرار دهید که زیر آن سینی است. روی لعاب شکلاتی بریزید تا کل کیک را بپوشاند. هنگامی که قطره چکیدن آن متوقف شد، از یک کفگیر برای انتقال به بشقاب استفاده کنید. تا زمانی که لعاب ببندد (حدود 10 دقیقه) خنک کنید.

مرحله 6

در همین حین، شکلات سفید را با درجه پایین در مایکروویو ذوب کنید. آن را روی کیک بریزید، سپس به دلخواه تزئین کنید. ما از اکریل خوراکی، اسپرینکل طلا و ترافل شکلاتی استفاده کردیم.