خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک بابکا شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری(12 گرم)
  • شکر 220 گرم
  • نمک 3/4 قاشق غذاخوری (5 گرم)
  • شیر 1 پیمانه (250 گرم)
  • شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
  • پودر کاکائو 1/2 پیمانه (50 گرم) شیرین نشده
  • آرد نان 4 1/2 پیمانه (540 گرم)
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکلات کاکائویی نیمه شیرین ذوب شده 113 گرم(62 %)
  • پودر مخمر 1 قاشق غذاخوری (10 گرم)
  • کره 20 قاشق غذاخوری (259 گرم)
  • روغن آووکادو 2 قاشق غذاخوری (یا هر روغن خنثی)
  • آب 3/4 پیمانه (180 گرم)
دستور پخت کیک بابکا شکلاتی

کیک حلقه ای بابکا شکلاتی

خاستگاه بابکا

بابکا یک نان یا کیک بافته شده شیرین است که در جوامع یهودی شرقی لهستان و اوکراین در اوایل قرن نوزدهم به وجود آمد.

بابکا بخشی از نان و بخشی کیک است و تصور می شود نام آن از یک کیک محبوب عید پاک که در لهستان ساخته می شود به نام "بابا" گرفته شده است که در زبان لهستانی به معنای "مادر بزرگ" است.

تنوع طعم بابکا

انواع مختلفی از بابکا، وجود دارد: همه آنها خوشمزه هستند!

سایر طعم‌های محبوب عبارتند از: بابکای دارچینی، بابکای میوه‌ی خشک، بابکای سیب و بابکای پنیر شیرین.!

مواد لازم برای بابکای خانگی

آرد توصیه می کنم برای این حلقه بابکا از آرد همه منظوره سفید نشده استفاده کنید. اگر آرد نان دارید، می توانید آن را کاملا جایگزین کنید!

تخم مرغ - برای ثابت ترین نتایج، از تخم مرغ های ارگانیک بزرگ AA استفاده کنید. تخم‌مرغ‌های ارگانیک معمولاً غنی‌تر هستند، همانطور که از رنگ زرده‌های زرد رنگ آن‌ها می‌بینید.

کره - کره بدون نمک! دستور غذا به نمک نیاز دارد و من دوست دارم مقدار نمکی که وارد بابکا می شود را کنترل کنم.

روغن من همیشه دوست دارم از روغن آووکادو استفاده کنم، اما شما با هر روغن خنثی  که در دست دارید استفاده می کنید. جایگزین های احتمالی روغن کانولا یا هسته انگور است. فقط از روغن زیتون فوق بکر میوه ای دوری کنید، طعم آن بسیار قوی خواهد بود.

عسل خام - خمیر غنی شده نیاز به عسل خام به عنوان یک شیرین کننده دارد. این به خمیر رطوبت می‌افزاید، طعم زیادی به آن می‌دهد و به کاراملی شدن قهوه‌ای طلایی کمک می‌کند. اگر نمی توانید عسل خام پیدا کنید، از هر عسل با کیفیتی که می توانید پیدا کنید استفاده کنید.

پودر کاکائو 100% کاکائو این پودر کاکائو تلخ و خارق العاده دارای نت های میوه ای زیبا است و طعم شکلاتی بسیار غنی را به فیلینگ بابکا اضافه می کند.

بابکا چه طعمی دارد؟

در چند سال گذشته، بابکا شکلاتی محبوبیت زیادی در رسانه های اجتماعی به دست آورده است. بهترین روشی که می‌توانم طعم آن را توصیف کنم، لایه‌های نازک شیرینی غنی‌شده است که با پر کردن شکلات تلخ پیچیده شده، پخته شده تا قهوه‌ای طلایی شود، و در شربت شکر ملایم برس زده شود. تقریباً خیلی زیاد به نظر می رسد، اما به من اعتماد کنید، درست است.

کی بابکا رو میخوریم؟

آن را به عنوان دسر یا صبحانه، به عنوان میان وعده یا میان وعده میل کنید.

مواد لازم

برای خمیر:

4 ½ فنجان آرد سفید نشده 540 گرم

1 قاشق غذاخوری مخمر فعال خشک 10 گرم

¾ قاشق چایخوری نمک  5 گرم

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری 12 گرم

8 قاشق غذاخوری کره بدون نمک آب شده 114 گرم

2 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق

2 قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا هر روغن خنثی، 25 گرم

1 فنجان شیر کامل یا 2 درصد 250 گرم

¼ فنجان شکر گرانول 60 گرم

مواد درون شکلات تلخ:

½ فنجان پودر کاکائو شیرین نشده 50 گرم

12 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، نرم شده 145 گرم

½ فنجان شکر قهوه ای تیره، بسته بندی شده 100 گرم

½ قاشق چایخوری نمک 3 گرم

4 اونس 62% کاکائو نیمه شیرین شکلات، ذوب شده 113 گرم

شربت:

¾ فنجان آب 180 گرم

¾ فنجان شکر گرانول 160 گرم

کمی نمک

1 تخم مرغ بزرگ زده شده 

 

طرز تهیه نان حلقه ای بابکا با شکلات تلخ خانگی

خمیر را درست کنید:

 

در یک کاسه بزرگ آرد، مخمر، نمک و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. وسط مواد درون کاسه را سوراخ کنید، سپس کره ذوب شده، تخم مرغ، روغن آووکادو، شیر و شکر گرانول را اضافه کنید. با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی مخلوط غلیظ و چسبناک شد، با دست شروع به هم زدن کنید. فشار دهید تا مواد مخلوط شوند.

شروع به ورز دادن خمیر در کاسه، با دست کنید تا کاملا صاف شود و به شکل یک توپ درآید. باید حدود 3 دقیقه ورز دادن طول بکشد.

روی کاسه را با نایلون بپوشانید و خمیر را به مدت 1.5 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دوبرابر شود در دمای اتاق قرار دهید.

مواد درونی (فیلینگ) را درست کنید:

فیلینگ را درست کنید در یک کاسه با اندازه متوسط، کره نرم شده، پودر کاکائو، شکر قهوه ای، نمک و قسمت های پخت شکلات نیمه شیرین ذوب شده را اضافه کنید. از قاشق برای شانه کردن استفاده کنید

تا زمانی که مخلوط کاملاً یکدست شود و هیچ توده ای باقی نماند. کنار بگذارید.

حلقه بابکا را شکل دهید:

یک سطح کار بزرگ را به مقدار زیاد آرد بپاشید. خمیر ورم کرده را داخل سطح کار بریزید و با وردنه آردپاشی شده خمیر را به شکل مستطیل بزرگی به طول تقریبی 20 اینچ و عرض 14 اینچ و ضخامت 1/4 اینچ در آورید. تمام شکلات را با قاشق روی مستطیل خمیر بریزید. از یک کاردک افست استفاده کنید تا به آرامی مواد درونی را به یک لایه یکنواخت صاف کنید و یک حاشیه 1/2 اینچی در هر طرف باقی بگذارید. در حالی که لبه بزرگتر آن رو به شما باشد، خمیر را محکم به سمت بالا به شکل استوانه رول کنید.

 

در حالی که درز آن رو به پایین است، از یک چاقوی سرآشپز بسیار تیز استفاده کنید تا رول را از طول نصف کنید. طرف برش را به سمت بالا بچرخانید و لایه های شکلاتی زیبا را نمایان کنید.

شروع به چرخاندن بابکا به سمت بالا کنید و قسمت بریده شده را بالا نگه دارید. لبه ها را کوتاه کنید. بالا را به پایین بیاورید و یک حلقه ایجاد کنید و انتهای آن را به هم فشار دهید تا یک دایره پیوسته ایجاد شود.

یک قالب کیک گرد 9 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید. حلقه بابکا را به آرامی بلند کرده و در قالب کیک آماده شده قرار دهید. روی آن را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و حدود یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا بزرگ شود.

شربت  را درست کنید:

در یک قابلمه کوچک، شکر گرانول و آب را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. اجازه دهید مخلوط به جوش بیاید و 5-6 دقیقه بجوشد تا مخلوط کمی غلیظ شود و تمام شکر حل شود. کنار بگذارید.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

روی حلقه بابکای شکلاتی تلخ را با برس تخم مرغ زده شده بمالید و به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا روی آن کاملاً طلایی شود و تابه را 180 درجه تا نیمه بچرخانید تا بابکا به طور یکنواخت بپزد.

بابکا را از فر خارج کرده و بلافاصله با برس شربت گرم بمالید. از تمام شربت استفاده کنید. به آرامی خیس می شود و بابکا را بسیار مرطوب نگه می دارد.

قبل از سرو اجازه دهید خنک شود. لذت ببرید!

  زمان آماده سازی 130 دقیقه

  زمان پخت 45 دقیقه