0
خانه معرفی قنادی ها
recipe-pastry-venizi-202075.jpeg
شیرینی ونیزی

ابتدا کره و پودرقند را با هم می زنیم تا کرم مانند شود . سپس وانیل را به آن اضافه می کنیم و کم کم آرد و نشاسته را با لیسک به آن افزوده در آخر اسانس موز را اضافه می کنیم . در کیسه ریخته و با ماسوره ی شکوفه در سینی شکل... ...

مشاهده
bab-dandan-sweet.jpg
شیرینی باب دندون

مخلوط روغن و کره پودر قندو با همزن می زنین تا کاملا پوک بشه . زرده تخم مرغ و وانیل و اضافه می کنیم کمی می زنیم و بعد همزن و خاموش می کنیم . هل و بکینگ پودر و اضافه می کنیم . حال نوبت اضافه کردن آرد به مخلوط است . .... ...

مشاهده
walnut-scar-sweets.jpg
شیرینی اسکار گردویی

پودر قند را به همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه . بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه . در آخر آرد را اضافه کنید . خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز .... ...

مشاهده
bride-confectionery.jpg
شیرینی ساق عروس

کره و روغن را با همزن کمی می زنیم تا باز شود . سپس پودر قند و اصافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا خوب مخلوط بشن . همزن رو خاموش کرده . وانیل و هل رو اضافه می کنیم . نصف آرد رو اضافه کرده با لیسک هم می زنیم . بقیه آرد ... ...

مشاهده
chickpea-sweet.jpg
شیرینی نخودی

ابتدا روغن و پودرقند را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ شود . بعد هل را اضافه کرده دوباره می زنیم . سپس همزن و خاموش کرده و کم کم آرد اضافه می کنیم . بعد گلوله های کوچک درست می کنیم و در سینی می چینیم ویا پهن کرده و.... ...

مشاهده
heavenly-sweets.jpg
شیرینی بهشتی

ابتدا روغن و پودر قند را با همزن می زنیم تا کرم و کشدار شود. وانیل را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم . آرد را سه بار الک می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم . همزن را کنار گذاشته، روغن مایع را اضافه می کنیم و با .... ...

مشاهده
mandala-bolar-sweet-2020143.jpg
شیرینی ماندل بولار

کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه، حدود پنج دقیقه . بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید . در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست خمیر کنید، اصلا ورز لازم نداره...ممکن است خمیر چسبنده با... ...

مشاهده
walnut-sweet-2020143.jpg
شیرینی پاستانه گردویی

کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید . سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید) . ... ...

مشاهده
mashhad-sweet.jpg
شیرینی مشهدی

قبل از هر کاری شربت را آماده می کنیم، به این صورت که همه مواد شامل گلاب ، آب ، شکر را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه می گذاریم بجوشد، بعد از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود... کره و پودر قند را با .... ...

مشاهده
tarak-tatlisi-2020133.jpg
تاتلی شانه

ابتدا آبلمیو ، آب ، شکر را با هم مخلوط کرده تا مواد شربت آماده شود . سپس شربت را بجوشانید . وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بذارید خنک شود . تمام مواد خمیر تاتلی که شامل پودر قند، ..... ...

مشاهده
chickpea-sweet-2020133.jpg
برشتوک نخودچی

شکلات رو به روش بنماری آب می کنیم (من از پنجاه گرم شکلات تلخ و پنجاه گرم شکلات معمولی استفاده کردم) . کف قالب سیلیکونی می ریزیم .(تقریبا نصف قالب) . در یخچال می گذاریم... حالا آرد نخودچی را درون ظرف مورد نظر الک کرده.. ...

مشاهده
raisin-biscuit-2020133.jpg
شیرینی کشمشی با کره

کره رو با همزن می زنیم تا پوک بشه . پودر قند رو اضافه می کنیم و پنج دقیقه با همزن می زنیم، تا حسابی رنگش روشن بشه . این وسط وانیل رو هم اضافه می کنیم . تخم مرغ رو اضافه و یک دقیقه دیگر هم می زنیم . حالا آرد رو اضافه ... ...

مشاهده
custard-cookie.jpg
کوکی کاسترد

فر را درجه 180 سانتی گراد روشن کنید . پودر قند و آرد و پود کاسترد را چند بار الک کنید . کره و وانیل را به مواد خشک اضافه کنید ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست اید . (زیاد ورز ندهید) از خمیر توپهایی برداشته و با فاصله می ... ...

مشاهده
meringue-walnut.jpg
شیرینی پفکی گردویی

زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند . بعد پودر قند را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم . آرد را اضافه و مخلوط می کنیم . در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم می زنیم . با قاشق چای خوری از... ...

مشاهده
butter-cookies.jpg
کوکی کره ای

کره و وانیل و پودر قند رو با همزن برقی خوب هم می زنیم... تخم مرغ رو اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم... در انتها آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک آروم هم می زنیم... دقت کنید که نباید ورز بدید چون روغن پس میده و بعد ... ...

مشاهده
chocolate-hazelnut.jpg
اسلایس فندق و شکلات

شکر و کره و وانیل رو با دور تند همزن پنج دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود . تخم مرغ را افزوده و یک دقیقه دیگر مایه را هم می زنیم . شیر یا آب را اضافه و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و بعد از مخلوط .... ...

مشاهده
rice-pastry.jpg
طرز تهیه شیرینی برنجی

روغن و پودر قند را با همزن به مدت پنج دقیقه می زنیم . زرده تخم مرغ را افزوده و یک دقیقه دیگر مخلوط را هم می زنیم . آرد برنج را به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم . حالا گلاب را اضافه می کنیم . با دست شروع .. ...

مشاهده
velvet-cookies-2020123.jpg
کوکی مخملی

ابتدا کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن مواد رو مخلوط می کنیم . سپس دو عدد تخم مرغ را به همراه وانیل به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند . حال آرد و پودر کاکائو ، بکینگ پودر و نمک رو با ... ...

مشاهده
raisin-sweet-202093.jpg
شیرینی کشمشی

تمام مواد هم دما با محیط باشند ، بنابراین مواد خشک رو نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم . فر را 15 دقیقه قبل از اینکه شیرینی ها را در آن قرار دهید ، روشن کنید تا گرم شود . شکر و روغن را با همزن حدود دو دقیقه خوب بزنید ...

مشاهده
recipe-rice-bread.jpg
نان برنجى

کره ، شکر ، زرده تخم مرغ را با همزن می زنیم تا کرمى رنگ شود . سپس گلاب و زعفران غلیظ و آرد برنج را اضافه کرده هم می زنیم . در نهایت سفیده تخم مرغ زده شده و پف کرده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . خمیر را 24 ساعت .... ...

مشاهده
churros-recipe-202083.jpg
چوروس ( شیرینى اسپانیایی)

کره ، شکر، آب و نمک را داخل قابلمه ریخته و روى حرارت قرار بدین تا کره ذوب بشه و دورش شروع کنه به جوشیدن . حالا آرد را یکباره اضافه کنین و هم بزنین تا خمیر جمع بشه . بزارین کمى سرد بشه و تخم مرغا رو دونه دونه اضافه ... ...

مشاهده
مایلم جواب دهم