طرز تهیه شیرینی های خشک

شیرینی ونیزی

ابتدا کره و پودرقند را با هم می زنیم تا کرم مانند شود . سپس وانیل را به آن اضافه می کنیم و کم کم آرد و نشاسته را با لیسک به آن افزوده در آخر اسانس موز را اضافه می کنیم . در کیسه ریخته و با ماسوره ی شکوفه در سینی شکل...

 386 

شیرینی باب دندون

مخلوط روغن و کره پودر قندو با همزن می زنین تا کاملا پوک بشه . زرده تخم مرغ و وانیل و اضافه می کنیم کمی می زنیم و بعد همزن و خاموش می کنیم . هل و بکینگ پودر و اضافه می کنیم . حال نوبت اضافه کردن آرد به مخلوط است . ....

 737 

شیرینی اسکار گردویی

پودر قند را به همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه . بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه . در آخر آرد را اضافه کنید . خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز ....

 533 

شیرینی ساق عروس

کره و روغن را با همزن کمی می زنیم تا باز شود . سپس پودر قند و اصافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا خوب مخلوط بشن . همزن رو خاموش کرده . وانیل و هل رو اضافه می کنیم . نصف آرد رو اضافه کرده با لیسک هم می زنیم . بقیه آرد ...

 535 

شیرینی نخودی

ابتدا روغن و پودرقند را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ شود . بعد هل را اضافه کرده دوباره می زنیم . سپس همزن و خاموش کرده و کم کم آرد اضافه می کنیم . بعد گلوله های کوچک درست می کنیم و در سینی می چینیم ویا پهن کرده و....

 703 

شیرینی بهشتی

ابتدا روغن و پودر قند را با همزن می زنیم تا کرم و کشدار شود. وانیل را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم . آرد را سه بار الک می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم . همزن را کنار گذاشته، روغن مایع را اضافه می کنیم و با ....

 420 

شیرینی ماندل بولار

کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه، حدود پنج دقیقه . بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید . در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست خمیر کنید، اصلا ورز لازم نداره...ممکن است خمیر چسبنده با...

 357 

شیرینی پاستانه گردویی

کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید . سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید) . ...

 313 

شیرینی مشهدی

قبل از هر کاری شربت را آماده می کنیم، به این صورت که همه مواد شامل گلاب ، آب ، شکر را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه می گذاریم بجوشد، بعد از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود... کره و پودر قند را با ....

 448 

تاتلی شانه

ابتدا آبلمیو ، آب ، شکر را با هم مخلوط کرده تا مواد شربت آماده شود . سپس شربت را بجوشانید . وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بذارید خنک شود . تمام مواد خمیر تاتلی که شامل پودر قند، .....

 420 

برشتوک نخودچی

شکلات رو به روش بنماری آب می کنیم (من از پنجاه گرم شکلات تلخ و پنجاه گرم شکلات معمولی استفاده کردم) . کف قالب سیلیکونی می ریزیم .(تقریبا نصف قالب) . در یخچال می گذاریم... حالا آرد نخودچی را درون ظرف مورد نظر الک کرده..

 856 

شیرینی کشمشی با کره

کره رو با همزن می زنیم تا پوک بشه . پودر قند رو اضافه می کنیم و پنج دقیقه با همزن می زنیم، تا حسابی رنگش روشن بشه . این وسط وانیل رو هم اضافه می کنیم . تخم مرغ رو اضافه و یک دقیقه دیگر هم می زنیم . حالا آرد رو اضافه ...

 1027