ابتدا تخم مرغ ها شکر و وانیل را به مدت 7 دقیقه با همزن دستی میزنیم تا کرمی و کشدار شود،سپس کره ای که به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم و بعد شیرنسکافه را به آرامی مواد اضافه کرده ...
ابتدا کره و پودرقند را با هم می زنیم تا کرم مانند شود . سپس وانیل را به آن اضافه می کنیم و کم کم آرد و نشاسته را با لیسک به آن افزوده در آخر اسانس موز را اضافه می کنیم . در کیسه ریخته و با ماسوره ی شکوفه در سینی شکل... ...
ابتدا کره را درون یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده تا آب شود و مرتب آن را هم می زنیم تا نسوزد. نارگیل را به کره افزوده و آنها را با هم می زنیم. شیر عسل غلیظ و رنگ خوراکی را اضافه کرده ...
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را با کره و شکر مخلوط کنید و بزنید تا کاملا سفید شود. جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را در ماست حل کرده و این دو مایه را مخلوط نمایید و آرد را به تدریج بریزید. ...
اگه به شیرینی پزی علاقه دارین و فر در دسترس ندارید شیرینی امروز خیلی گزینه مناسبیه چون هم به فر احتیاجی نداره و هم خوشمزه و خوش قیافه است. ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری آب میکینم. ...
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را با کره و شکر مخلوط کنید و بزنید تا کاملا سفید شود. جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را در ماست حل کرده و این دو مایه را مخلوط نمایید و آرد را به تدریج بریزید. بهم بزنید تا مایه به شکل خمیری ...
کاکا در واقع یک نوع کیک تابه ای است و از شیرینی های سنتی گیلان می باشد، که در هر قسمت از گیلان به سبک همان منطقه درست می شود. این شیرینی بسیار خوشمزه که خمیر آن از آرد برنج و گندم می باشد ...
تخم مرغ و شکر و روغن و وانیل و پودر کاکائو را با همزن میزنیم، آرد را کم کم اضافه میکنیم، در آخر بکینگ پودر را افزوده، خمیر لطیفی بدست می آید... من از خمیر گلوله های 15 گرمی برداشتم 28 تا کوکی شد... ...
شیرینی ماکارون، نوعی شیرینی فرانسوی است که با سفیده تخم مرغ و شکر درست می شود و معمولا وسط آن با شکلات، مربا یا خامه پر می شود. این شیرینی به خاطر طعم و رنگ های مختلف محبوبیت زیادی دارد. ...
مخلوط روغن و کره پودر قندو با همزن می زنین تا کاملا پوک بشه . زرده تخم مرغ و وانیل و اضافه می کنیم کمی می زنیم و بعد همزن و خاموش می کنیم . هل و بکینگ پودر و اضافه می کنیم . حال نوبت اضافه کردن آرد به مخلوط است . .... ...
پودر قند را به همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه . بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه . در آخر آرد را اضافه کنید . خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز .... ...
کره و روغن را با همزن کمی می زنیم تا باز شود . سپس پودر قند و اصافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا خوب مخلوط بشن . همزن رو خاموش کرده . وانیل و هل رو اضافه می کنیم . نصف آرد رو اضافه کرده با لیسک هم می زنیم . بقیه آرد ... ...
ابتدا روغن و پودرقند را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ شود . بعد هل را اضافه کرده دوباره می زنیم . سپس همزن و خاموش کرده و کم کم آرد اضافه می کنیم . بعد گلوله های کوچک درست می کنیم و در سینی می چینیم ویا پهن کرده و.... ...
قبل از هرکاری نصف شکر را همراه خمیر مایه و شیر ولرم مخلوط و ده دقیقه میگذاریم خمیر مایه عمل بیاید و پف کند... بعد بقیه شکر، تخم مرغ، نمک، روغن مایع را باهم مخلوط میکنیم، خمیر مایه عمل آمده را افزوده و آرد را کم کم اضافه میکنیم، ...
85 گرم از پودر شکر را همراه وانیل و کره با همزن میزنیم... همزدن را تا زمانی که کره و شکر کرم رنگ شود، ادامه میدهیم... یک تخم مرغ را اضافه و30 ثانیه هم میزنیم... تخم مرغ دوم را اضافه کرده و دوباره 30 ثانیه هم میزنیم... ...
کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود،بعد پودر هل و تخم مرغ را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم، عسل را اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شوند، آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه ...
ابتدا روغن و پودر قند را با همزن می زنیم تا کرم و کشدار شود. وانیل را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم . آرد را سه بار الک می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم . همزن را کنار گذاشته، روغن مایع را اضافه می کنیم و با .... ...
کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه، حدود پنج دقیقه . بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید . در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست خمیر کنید، اصلا ورز لازم نداره...ممکن است خمیر چسبنده با... ...
کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید . سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید) . ... ...
قبل از هر کاری شربت را آماده می کنیم، به این صورت که همه مواد شامل گلاب ، آب ، شکر را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه می گذاریم بجوشد، بعد از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود... کره و پودر قند را با .... ...
ابتدا آبلمیو ، آب ، شکر را با هم مخلوط کرده تا مواد شربت آماده شود . سپس شربت را بجوشانید . وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بذارید خنک شود . تمام مواد خمیر تاتلی که شامل پودر قند، ..... ...