خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک بلک فارست :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد بزرگ
  • آرد 2 پیمانه
  • شکر دانه ریز 2 پیمانه
  • خامه 3 پیمانه فرم گرفته سرد
  • شکلات تخته ای 1 تخته برای تراشه ها (اختیاری)
  • جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
  • آلبالو 2 1/2 پیمانه بدون هسته و نصف شده
  • شربت آلبالو 1/4 پیمانه
  • پودر کاکائو /4 پیمانه فرآوری شده هلندی الک شده
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • پودرقند 1/4 پیمانه الک شده
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • شکلات تلخ 250 گرم با کیفیت خوب خرد شده
  • قهوه 1 پیمانه آب داغ یا قهوه داغ
  • عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
دستور پخت کیک بلک فارست

کیک جنگل سیاه (بلک فارست) Black Forest ، لایه‌های کیک شکلاتی غنی را با آلبالو  تازه، آب آلبالو و یک کرم خامه‌ای ساده ترکیب می‌کند.

کیک شکلاتی:

2 پیمانه آرد همه منظوره

شکر دانه ریز 2 پیمانه

3/4 پیمانه پودر کاکائو فرآوری شده هلندی الک شده

2 قاشق چایخوری جوش شیرین

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 پیمانه روغن نباتی

1 پیمانه دوغ دمای اتاق

1 پیمانه آب داغ یا قهوه داغ

2 عدد تخم مرغ بزرگ

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

شربت آب آلبالو:

شکر دانه ریز 1/2 پیمانه

1/2 پیمانه آب

1/4 پیمانه آب آلبالو

کرم رو کیک:

3 فنجان خامه فرم گرفته سرد

1/4 پیمانه پودر قند الک شده

پوسته شکلاتی:

250 گرم شکلات تلخ با کیفیت خوب خرد شده

تزیینات:

2 1/2 فنجان آلبالو بدون هسته و نصف شده

1 تخته شکلات تلخ برای تراشه ها (اختیاری)

 

کیک شکلاتی:

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید، دو قالب گرد 8 اینچی را چرب کنید و پودر کاکائو بپاشید. کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

تمام مواد خشک را در کاسه یک همزن ایستاده مجهز به پدال قرار دهید. هم بزنید تا ترکیب شوند.

در یک کاسه متوسط همه مواد مرطوب را با همزن بزنید (آب داغ را به آرامی داخل آن بریزید تا تخم مرغ ها نپزند).

مواد مرطوب را اضافه کنید تا خشک و مخلوط شوند  روی درجه متوسط به مدت 2-3 دقیقه مخلوط کنید. خمیر بسیار نازک خواهد بود.

به طور مساوی در تابه های آماده شده بریزید. من از یک ترازو آشپزخانه استفاده کردم تا اطمینان حاصل کنم که خمیر به طور مساوی توزیع شده است.

به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که تستر کیک عمدتاً تمیز بیرون بیاید بپزید.

10 دقیقه در تابه ها بماند تا خنک شود سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

شربت لیکور آلبالو:

شکر و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید. هم بزنید تا به جوش بیاید. 1 دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید. آب آلبالو را اضافه کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

کرم رو کیک:

خامه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا سفت شود. ایده آل اینه در یک کاسه سرد با یک کاردک سرد انجام شود.

پوست شکلات:

شکلات را روی یک دیگ  یا در 20 ثانیه در مایکروویو ذوب کنید.

با استفاده از یک کاردک افست بزرگ، شکلات ذوب شده را در یک لایه نازک روی یک ورقه بزرگ پوستی بمالید.

از سمت کوتاه پوسته رول کنید. روی یک ورقه پخت قرار دهید و در یخچال یا فریز بگذارید تا سفت شود.

برای ایجاد پوسته شکلات، رول را باز کنید.

سرهم کردن:

هر لایه کیک را به صورت افقی نصف کنید.

یک لایه کیک را روی پایه کیک یا بشقاب سرو قرار دهید. در مقیاس زیاد با برس شربت آلبالو بمالید.

روی آن را با حدود 1 فنجان خامه فرم گرفته و به طور یکنواخت پخش کنید. روی آن را تقریباً 1 فنجان آلبالو ریخته و به آرامی داخل خامه زده شده فشار دهید. این کار را با لایه های باقیمانده تکرار کنید و قسمت بیرونی کیک را فراست کنید.

در صورت تمایل با پوسته شکلات، تکه های شکلات، گل رز و گیلاس تزئین کنید.

یادداشت

 

کالری: 774 کیلو کالری

کربوهیدرات: 84 گرم

پروتئین: 9 گرم

چربی: 46 گرم

چربی اشباع شده: 29 گرم

کلسترول: 116 میلی گرم

سدیم: 468 میلی گرم

پتاسیم: 502 میلی گرم

فیبر: 6 گرم

شکر: 56 گرم

ویتامین A: 979IU

ویتامین C: 2 میلی گرم

کلسیم: 119 میلی گرم

آهن: 6 میلی گرم