براونی گیلاس و بادام وگان
این شیرینی شکلاتی که بسیار غنی و لذیذ است، یک غذای گیاهی لذت بخش را ایجاد می کند. این برونی فاقد تخم می باشد و بدون محصولات لبنی است. هر براونی 254 کیلو کالری دارد.
مواد لازم
براونی گیلاس و بادام وگان
80 گرم مارگارین گیاهی، به علاوه مقدار اضافی برای چرب کردن
2 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده
120 گرم شکلات تلخ
½ قاشق چایخوری گرانول قهوه
125 گرم آرد شامل بکینگ پودر
بادام آسیاب شده 70 گرم
پودر کاکائو 50 گرم
¼ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
شکر قنادی 250 گرم
1 ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
70 گرم گیلاس گلاسه (شسته شده و نصف شده)
مرحله 1
فر را روی 150 الی 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب مربع 20 سانتی متری را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. دانه کتان را با 6 قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید و حداقل 5 دقیقه کنار بگذارید.
گام 2
در یک قابلمه، شکلات، قهوه و مارگارین را با 60 میلی لیتر آب روی حرارت ملایم ذوب کنید. اجازه دهید کمی خنک شود.
مرحله 3
آرد، بادام، کاکائو، بکینگ پودر و 1⁄4 قاشق چایخوری نمک را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا گلوله ها گرفته شود. با همزن دستی شکر را با مخلوط شکلات ذوب شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست و براق شود و مطمئن شوید که تمام شکر به خوبی حل شده است. مخلوط بذر کتان و عصاره وانیل، آلبالو و سپس مخلوط آرد را با هم مخلوط کنید. اکنون بسیار غلیظ خواهد شد. هم بزنید تا ترکیب شوند و با قاشق داخل قالب آماده شده بریزید. به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزید تا سیخ که در وسط قرار داده شده تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید در قالب کاملا خنک شود سپس به صورت مربع برش دهید. در ظرف در بسته نگهداری کنید و ظرف 3 روز بخورید.