ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کرده. زرده و کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد شکر و اضافه کرده و هم میزنیم بعد آبجوش و اضافه کرده و همچنین وانیل. زرده ها رو همیشه با دور متوسط همزن میزنیم و تا جایی میزنیم ...
سفیده تخم مرغ را با یک سوم شکر بزنید تا سفید شود وانیل را هم اضافه می کنیم.سفیده تخم مرغ را وقتی به اندازه کافی کف کرد یک سوم دیگر شکر را اضافه کرده آنقدر می زنیم تا سفت شود. ...
زرده سفیده تخم مرغ جدا شود . سفیده تخم مرغ میزاریم تو فریزر تا حالت نیمه یخی بشه . تو این فاصله شکلات و رنده می کنیم دقت کنید شکلات باید سرد باشه تا خوب رنده بشه . سفیده تخم مرغ و با دور تند همزن آنقد زده بشه تا ... ...
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو در دو ظرف جدا کرده و زرده رو با سه چهارم شکر و آب جوش و روغن و وانیل را با همزن در حد مخلوط شدن شکر و ... بزنید تا کم رنگ و غلیظ تر از حد معمول شود . ...
من نیمی از مواد رو با پودر کاکائو مخلوط کردم و موقع پهن کردن مواد روی قالب از هر رنگ تیکه تیکه توی قالب ریختم . زرده و سفیده را جدا کنید ، سفیده را بزنید تا فرم گرفته و از ظرف نریزد ، بعد در یخچال قرار دهید . زرده ... ...
از باقی مونده ی برش کیک هایی که برای خامه کشی استفاده میشه ، می تونیم این شیرینی رو درست کنیم . به این صورت که کیک های باقی مونده رو تکه تکه می کنیم به شکلی که نه پودر بشه نه خیلی درشت بمونه . بعد بهش مغز گردو خرد شده ...