خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت نوشیدنی داغ زمستانی پانچ پای سیب :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • دارچین 1 ½ قاشق چایخوری آسیاب شده
  • میخک مقدار کمی آسیاب شده
  • بستنی وانیلی 6 پیمانه
  • جوز هندی ½ جوز هندی رنده شده کامل
  • عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
  • آب سیب 2 لیتر
دستور پخت نوشیدنی داغ زمستانی پانچ پای سیب

پانچ پای سیب داغ

دستان خود را دور یک لیوان از این نوشیدنی گرم سیب که با دارچین، میخک و جوز هندی چاشنی شده است گرم کنید.

عناصر

1 ½ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

میخک آسیاب شده 

½ جوز هندی رنده شده کامل

آب سیب 2 لیتر

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

بستنی وانیلی 6 پیمانه

مرحله 1

دارچین، میخک آسیاب شده، جوز هندی، آب سیب و عصاره وانیل را در یک قابلمه بزرگ بریزید. روی حرارت ملایم قرار دهید.

گام 2

وقتی آب سیب گرم شد، بستنی وانیلی را اضافه کنید و با کفگیر گرد به شدت هم بزنید تا ذوب شود و با آب سیب داغ ترکیب شود بستنی باید روی آب آن کف کند.

مرحله 3

پانچ داغ  را در فنجان اضافه کنید. با چیپس سیب تزئین کنید.

مواد مغذی:

199 کیلو کالری

7 گرم چربی

4 گرم چربی اشباع شده

31 گرم کربوهیدرات

31 گرم شکر

0 گرم فیبر

2 گرم پروتئین

0.1 گرم نمک