خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک فان فتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 8 عدد زده شده
  • آرد 450 گرم
  • شیر 4 قاشق غذا خوری
  • کره 600 گرم
  • پنیر خامه ای 180 گرم
  • پودر قند 450 گرم
  • شکر دانه ریز 300 گرم
  • عصاره وانیل 2 قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • اسپرینکلز 200 گرم
دستور پخت کیک فان فتی

کیک Funfetti از سه لایه کیک وانیلی تر و کره ای تشکیل شده است که با اسپرینکلز های رنگین کمان احاطه شدند. این کیک با پاشیدن اسپرینکلزهای رنگین کمانی روی آن به پایان می رسد. و عملاً داد می زنه که "وقت مهمونی!".

 

مواد لازم

شکر دانه ریز 300 گرم

450 گرم کره، نرم شده

1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

8 عدد تخم مرغ زده شده

450 گرم آرد

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

4 قاشق غذاخوری شیر

200 گرم اسپرینکلز رنگین کمانی، به علاوه برای تزئین

برای آیسینگ

کره نرم شده 150 گرم

پودر قند 450 گرم الک شده

180 گرم  پنیر خامه ای پر چرب

1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

روش

مرحله 1

فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن 4 گرم کنید و قالب کیک را به ابعاد 4 در 20 سانتیمتر چرب کنید و بپوشانید. اگر 4 عدد ندارید، دستور کیک را نصف کرده و در 2 دسته بپزید.

 

گام 2

شکر، کره و عصاره وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی (یا در همزن رومیزی) بزنید تا پف کند. تخم مرغ ها را به تدریج اضافه کنید و بین هر افزودنی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. اگر مخلوط به نظر می رسد که منسجم است، یک یا 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.

 

مرحله 3

آرد و بکینگ پودر را با یک قاشق چایخوری نمک الک کرده و داخل خمیر کیک بریزید. شیر را در آن بریزید و هم بزنید تا مخلوط شل شود. قبل از تقسیم کردن بین هر قالب کیک ، اسپرینکلزها را روی خمیر و مابین آن پخش کنید. به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود و وقتی اسفنج را به آرامی فشار می دهید ارتجاعی باشد. قالب ها را بعد از 15 دقیقه در فر عوض کنید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت بپزند. قبل از عملیات آیسینگ روی قفسه های سیمی کاملا خنک کنید.

 

مرحله 4

در همین حین مایه آیسینگ کیک را با هم زدن کره با نیمی از پودر قند درست کنید تا یکدست شود و پف کند. پنیر خامه ای و بقیه پودر شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا یکدست شود. روی خمیر وانیل بریزید و بزنید تا جا بیفتد.

 

مرحله 5

وقتی کیک ها خنک شدند، یک تکه مایه آیسینگ را روی کیک بریزید و 1 لایه کیک دیگر را روی آن قرار دهید. آیسینگ  را به صورت دایره ای که تمام پایه کیک را بپوشاند، بریزید، سپس لایه اسفنجی کیک بعدی را روی آن قرار دهید. این کار را با هر 3 لایه تکرار کنید و روی آن مقداری اسپرینکلز بپاشید. به صورت برش خورده سرو کنید.