مواد لازم:
کره 50 گرم
روغن صاف قنادی یا روغن جامد 40 گرم
پودر قند 40 گرم
آرد نخود چی :40 گرم
آرد قنادی :120 گرم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
وانیل : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی دادلی:
ابتدا کره ، روغن ساف قنادی یا روغن جامد و پودر قند الک شده را با قاشق و بعد از پنج دقیقه هم زدن با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و پفکی شود. اواسط کار دورگیری را انجام دهید.در مرحله بعدی زرده تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و سه دقیقه دیگر با دور تند همزن می زنیم.
در مرحله آخر هم آرد های الک شده را اضافه می کنیم و با لیسک یا سر انگشت هم میزنیم تا خمیر منسجم به دست بیاید. بیش از حد هم نزنید به روغن می افتد و خمیر خراب می شود.
توپک های 12 تا 15 گرمی درست کنید و وسط آن ها را سوراخ کنید و در سینی بچینید و درون فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید . اگر زیر شیرینی ها طلایی شود به معنای پخته شدن آن ها است. بعد از پخت اجازه بدید تا شیرینی ها خنک شوند سپس در وسط آن هر چیزی که دوست دارید میتوانید برای تزئین استفاده کنید. برای مثال ژله بریلو ، شکلات یا مارمالاد.
پخت بدون فر:
کف تابه را کاغذ روغنی پهن کنید و نواز دور تابه را خارج کنید. روی شعله ملایم شعله پخش کن قرار بدهید و به مدت یک ربع شیرینی ها را بپزید.
توجه کنید که تا قبل از خنک شدن شیرینی ها اصلا به آن ها دست نزنید !
امیدوارم از طرز تهیه شیرینی دادلی خوشتان امده باشد.
از اینکه با کیک یار همراه هستید سپاسگزاریم.