خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت آموزش طرز تهیه شیرینی ماکارون :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 50 گرم
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • رنگ خوراکی در صورت دلخواه
  • سفیده تخم مرغ 3 عدد
  • پودر بادام 120 گرم
  • پودر شکر 200 گرم
  • کرم تارتار 1/4 قاشق مربا خوری
آموزش طرز تهیه ماکارون
دستور پخت آموزش طرز تهیه شیرینی ماکارون

شیرینی ماکارون، نوعی شیرینی فرانسوی است که با سفیده تخم مرغ و شکر درست می‌شود و معمولا وسط آن با شکلات، مربا یا خامه پر می‌شود. این شیرینی به خاطر طعم و رنگ‌های مختلف محبوبیت زیادی دارد. شیرینی ماکارون به صورت سنتی دارای طعم تمشک کوهی و شکلاتی است اما امروزه با رنگ و طعم‌های مختلفی درست می‌شود. سفیده تخم مرغ‌ها را از شب قبل داخل یخچال نگه داشته و هنگام استفاده چند دقیقه زود‌تر از یخچال خارج کنید تا دمای آن با محیط برابر شود.به وسیله یک همزن برقی، سفیده‌ها را هم بزنید تا کمی پف کند سپس شکر سفید و کرم تارتار را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید. توجه کنید سفیده باید آنقدر سفت شده باشد که وقتی ظرف را وارونه می‌کنید، مواد تکان نخورد.رنگ خوراکی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید، در نظر داشته باشید که شیرینی بعد از پخت 2 تا 3 درجه روشن‌تر می‌شود. بهتر است از رنگ‌های ژله‌ای با کیفیت خوب استفاده کنید.پودر بادام و شکر را الک کرده و به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. این قسمت مهم‌ترین قسمت پخت ماکارون است، اگر میزان هم زدن مواد به اندازه کافی نباشد، ماکارون‌ها ترک خورده و سطح صاف و یکدستی نخواهند داشت اگر بیش از حد نیز زده شوند، پایه ماکارون ایجاد نمی‌شود؛ در واقع غلظت مواد باید طوری باشد که وقتی مواد را با یک قاشق برمی‌دارید، مواد نباید از قاشق بریزد.روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید، مواد را داخل قیف ریخته و روی کاغذ دایره‌هایی به قطر 3 سانتی‌متر فرم دهید. فاصله بین ماکارون‌ها را رعایت کنید.برای جلوگیری از ترک خوردن ماکارون‌ها، چند مرتبه سینی را روی میز کار بزنید تا حباب‌ها از خمیر بیرون آیند سپس بگذارید 20 تا 30 دقیقه حتی یک ساعت بیرون فر در دمای محیط بمانند.هنگام قرار دادن سینی در فر ماکارون‌ها نباید چسبناک و خیلی خشک باشند.دمای فر را به 300 درجه فارنهایت کاهش دهید، سینی را داخل فر بگذارید و بعد از 10 دقیقه سینی را سر و ته کنید (زمان پخت 20 دقیقه) سینی را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن ماکارون‌ها را جدا کنید.ماکارون ‌ها را برگردانده مواد میانی را روی یکی ریخته و ماکارون دیگری روی آن قرار دهید سپس در ظرفی مناسب چیده و میل کنید