خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی ونیزی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 225 گرم
  • پودرقند 50 گرم
  • نشاسته ذرت 50 گرم
  • وانیل 1/3 قاشق چای خوری
  • کره 225 گرم
  • شکلات تخته ای 100 گرم
  • پودر پسته برای تزیین
  • پودر نارگیل برای تزیین
  • اسانس موز چند قطره
  • روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه شیرینی ونیزی
دستور پخت شیرینی ونیزی

ابتدا کره و پودرقند را با هم می زنیم تا کرم مانند شود .

سپس وانیل را به آن اضافه می کنیم و کم کم آرد و نشاسته را با لیسک به آن افزوده در آخر اسانس موز را اضافه می کنیم .

در کیسه ریخته و با ماسوره ی شکوفه در سینی شکل می دهیم .

در فر 175درجه به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم .

برای تزیین 100 گرم شکلات تخته ای به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع آب می کنیم و با قاشق روی قسمتی از شیرینی می ریزیم و با پودر پسته یا ‌‌‌‌‌ پودر نارگیل تزیین می کنیم ‌‌‌.