طرز تهیه شیرینی ونیزی

زمان پخت : 15 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 25 دقیقه

سطح مهارت : پیشرفته

تعداد بازدید : 386

نوشته شده توسط : niusha_zarei_

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه شیرینی ونیزی

1 آرد 225 گرم
2 پودرقند 50 گرم
3 نشاسته ذرت 50 گرم
4 وانیل 1/3 قاشق چای خوری
5 کره 225 گرم
6 شکلات تخته ای 100 گرم
7 پودر پسته برای تزیین
8 پودر نارگیل برای تزیین
9 اسانس موز چند قطره
10 روغن مایع 2 قاشق غذا خوری

ابتدا کره و پودرقند را با هم می زنیم تا کرم مانند شود .

سپس وانیل را به آن اضافه می کنیم و کم کم آرد و نشاسته را با لیسک به آن افزوده در آخر اسانس موز را اضافه می کنیم .

در کیسه ریخته و با ماسوره ی شکوفه در سینی شکل می دهیم .

در فر 175درجه به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم .

برای تزیین 100 گرم شکلات تخته ای به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع آب می کنیم و با قاشق روی قسمتی از شیرینی می ریزیم و با پودر پسته یا ‌‌‌‌‌ پودر نارگيل تزیین می کنیم ‌‌‌.

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه شیرینی ونیزی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند