پودر قند را به همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه .
بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه .
در آخر آرد را اضافه کنید .
خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید .
از خمیر گلوله هایی بردارید .
بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد .
خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید .
می تونید هم بالای شیرینی و با دست فشار بدین تا بعد پخت با مارمالاد یا بریلو پر کنید .
من چند تا دونشو با بریلو پر کردم کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره .
بجای گردو می تونید از سایر مغزها مثل مغز بادام یا پسته استفاده کنید .
در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید .