طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی

زمان پخت : 20 دقیقه

برای : 10 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 718

نوشته شده توسط : niusha_zarei_

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه شیرینی اسکار گردویی

1 تخم مرغ 1 عدد
2 پودرقند 50 گرم
3 وانیل 1/2 قاشق چای خوری
4 کره 75 گرم
5 گردو خرد شده 100 گرم
6 پودر هل 1/2 قاشق چای خوری

پودر قند را به همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه .

بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه .

در آخر آرد را اضافه کنید .

خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید .

از خمیر گلوله هایی بردارید .

بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد .

خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید .

می تونید هم بالای شیرینی و با دست فشار بدین تا بعد پخت با مارمالاد یا بریلو پر کنید .

من چند تا دونشو با بریلو پر کردم کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره .

بجای گردو می تونید از سایر مغزها مثل مغز بادام یا پسته استفاده کنید .

در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند