خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی اسکار گردویی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودرقند 50 گرم
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • کره 75 گرم
  • گردو خرد شده 100 گرم
  • پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی
شیرینی اسکار گردویی دستور پخت

پودر قند را به همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه .

بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه .

در آخر آرد را اضافه کنید .

خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید .

از خمیر گلوله هایی بردارید .

بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد .

خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید .

می تونید هم بالای شیرینی و با دست فشار بدین تا بعد پخت با مارمالاد یا بریلو پر کنید .

من چند تا دونشو با بریلو پر کردم کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره .

بجای گردو می تونید از سایر مغزها مثل مغز بادام یا پسته استفاده کنید .

در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید .