خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه بیکوییت شارلوت :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر 50 گرم ( دو قاشق سوپخوری)
  • آرد سفید 50 گرم (دو قاشق سوپخوری)
دستور پخت طرز تهیه بیکوییت شارلوت

مواد لازم:

تخم مرغ 5 عدد

آرد سفید گندم 50 گرم 2 قاشق سوپخوری (بزرگ)

شکر 50 گرم (2) قاشق سوپخوری بزرگ)

وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برای تهیه این بیسکویت، به یک سینی شیرینی پزی تقریباً به طول 42 و عرض 30 سانتی متر احتیاج داریم، کف سینی را یک ورق کاغذ نازک می اندازیم و روی کاغذ را چرب کرده، کمی آرد می پاشیم. تخم مرغها را در ظرفی شکسته با همزن برقی کمی هم میزنیم. بعد ظرف تخم مرغ را در ظرف محتوی آب قرار داده، روی آتش میگذاریم و مرتب هم میزنیم. شکر و وانیل را کم کم در تخم مرغ می ریزیم و هم زدن را ادامه میدهیم تا مایه پف کرده داغ شود، ظرف را از روی آتش بر میداریم و آرد را کم کم در مایه ،ریخته مخلوط میکنیم مایه را در سینی به طور یکنواخت. پهن می کنیم. فر را با حرارت 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد گرم میکنیم. سینی را روی پنجره وسط فر قرار میدهیم در مدت 20 دقیقه بیسکویت پخته میشود برای امتحان پخته شدن با انگشت روی آن را فشار میدهیم نباید چیزی به دست بچسبد. سینی را بیرون می آوریم نانها را با کاغذ از سینی خارج میکنیم و نانهای کوچکی به عرض 4 و طول 7 سانتیمتر می بریم و کاغذ پشت آن را برداشته آماده میگذاریم میتوانیم این مایه را در قیف مخصوص ریخته، بیسکویت را بلند و باریک روی کاغذ بریزیم ولی به طریق فوق آسانتر است. کف و اطراف قالب را با بیسکویت میپوشانیم به طوری که بیسکویت های اطراف، به شکل ایستاده قرار بگیرد و میان آنها خالی بماند که با کرم و آناناس پر شود بعد مواد وسط شارلوت را آماده می نماییم ژلاتین را خرد کرده کمی آبجوش روی آن میریزیم ظرف محتوی ژلاتین را در ظرف آبی قرار می دهیم و روی حرارت ملایم گذارده گاهی هم میزنیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا نموده، زرده را با شکر مخلوط میکنیم و با چرخ برقی هم میزنیم تا شکر آب شده زرده کاملاً سفید و کشدار شود خامه را در ظرفی که بهتر است لعابی باشد، می ریزیم. ظرف خامه را روی ظرف محتوی یخ قرار میدهیم و خامه را با همزن برقی هم می زنیم تا سفت شده فرم بگیرد. پودر قند را کم کم با خامه مخلوط می نماییم. 3 تا 4 قاشق از خامه را بر می داریم 1 عدد سفیده را هم میزنیم تا سفت ،شده مثل پنبه شود؛ سفیده را با خامه مخلوط می نماییم. شکلات را در کمی آب جوش حل می نماییم؛ بعد شکلات و ژلاتین حل شده را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده این مایه را در خامه با سفیده مخلوط می نماییم و تمام مواد را هم میزنیم و آناناس را میریزیم و مخلوط میکنیم بین بیسکویت های داخل قالب را با این مواد پر میکنیم و روی آن را با پشت قاشق صاف نموده و روی آن را با چند قطعه بیسکویت میپوشانیم قالب را در یخچال میگذاریم تا مایه وسط شارلوت بسته شود. یک قاشق کاکائو را با خامه ساده که کنار گذارده ایم مخلوط میکنیم شارلوت را از قالب بیرون می آوریم و در ظرفی متناسب با آن قرار میدهیم خامه کاکائویی را در قیف میریزیم و اطراف شارلوت را با آن تزئین می نماییم. می توانیم با مقداری خامه ساده فرم گرفته در قیف دیواره شارلوت را نیز تزیین نماییم.

بیسکوییت شارلوت شما اماده است. نوش جان !

با کیک یار همراه بمانید.