اگه به شیرینی پزی علاقه دارین و فر در دسترس ندارید شیرینی امروز خیلی گزینه مناسبیه چون هم به فر احتیاجی نداره و هم خوشمزه و خوش قیافه است. ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری آب میکینم. به این صورت که داخل یک عدد قابلمه کمی آب ریخته و بعد کاسه حاوی شکلات رو داخل آب میذاریم تا شکلات با حرارت آب شل بشه و به صورت مایع در بیاد بعد خامه رو یک قاشق یک قاشق به شکلات آب شده اضافه کرده و خیلی سریع هم میزنیم. در صورتی که خامه رو یک دفعه اضافه کنیم شکلات به خاطر سرمای خامه دوباره خودشو میبنده و مخلوطمون دون دون میشه.حالا بیسکوییت ها رو داخل غذا ساز ریخته یا اینکه داخل کیسه نایلونی میریزیم و با گوشتکوب میکوبیمشون تا کاملا پودر و آسیاب بشن. بهتره از بیسکوییت های ساده و بدون اسانس استفاده کنیم تا وقتی توپک های پسته ای رو میل میکنیم طعم پسته کاملا محسوس باشه.بیسکوییت های خورد شده رو به مخلوط خامه و شکلات سفید اضافه کرده و مخلوط میکنیم.در نهایت خلال پسته رو به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوطی یکدست داشته باشیم حالا مخلوط نهایی آماده اس کافیه به اندازه یک گردو ازش برداشته و با کمک دستمون گردش کنیم و بعد توپک هارو برای مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشون رو بگیرن و سفت بشن.شکلات تلخ یا شیری رو به روش بن ماری آب کرده و توپک هارو به کمک یک چنگال به شکلات آغشته کرده و یه مدت خیلی کوتاه روی چنگال نگهشون میداریم تا شکلات های اضافیشون بچکه حالا توپک های شکلاتی رو دونه دونه روی کاغذ روغنی میذاریم و بلافاصله با پودر پسته یا هر چیزی که دوس دارید تزیین میکنیم چون در صورتی که فوری تزیینشون نکنیم از اونجایی که توپک ها داخل یخچال بودن و سرد هستن، شکلات روشون فوری سفت میشه و دیگه پودر پسته بهشون نمیچسبه.نوش جان