خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پای سیب :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 280 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر 140 گرم
  • شیر 30 گرم
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • کره 150 گرم
  • سیب 2 عدد
طرز تهیه پای سیب
دستور پخت پای سیب

‎85 گرم از پودر شکر را همراه وانیل و کره با همزن میزنیم... ‎همزدن را تا زمانی که کره و شکر کرم رنگ شود، ادامه میدهیم... ‎یک تخم مرغ را اضافه و30 ثانیه هم میزنیم... ‎تخم مرغ دوم را اضافه کرده ‎و دوباره 30 ثانیه هم میزنیم... ‎بعد شیر را اضافه ومخلوط میکنیم... ‎آرد را الک کرده همراه بکینگ پودر کم کم به مواد اضافه می کنیم... ‎هم میزنیم تامایه ی پای آماده شود... ‎ته قالب را چرب کرده دو سوم از مواد را داخل قالب میریزیم.. ‎خمیر را کف قالب پهن میکنیم... ‎سیب ها را پوست کنده نازک برش میدهیم... ‎سیب ها را با 1 قاشق پودرشکر و چهار قاشق آب میگذاریم روی حرارت،تا نرم شود... ‎وقتی سیب ها سرد شد، آن را روی خمیر میچینیم... ‎من بازم مثل همیشه تو دستور دستکاری کردم و نصف لیوان گردو اضافه کردم، دارچین و باقیمانده پودر شکر را مخلوط و روی سیب ها میریزیم... ‎و به یک سوم باقیمانده از خمیر آرد اضافه میکنیم و ورز میدهیم، ‎تا جایی که خمیر به دست نچسبد... ‎خمیر را روی سطح آرد پاشی شده میگذاریم... ‎با وردنه خمیر را به ضخامت نیم میلیمتر باز میکنیم... ‎خمیر را به صورت نوارهای باریک برش میدهیم... ‎روی سیب هارا با نوار های خمیری میپوشانیم... ‎خمیرها را به صورت شطرنجی قرار دهید، در آخر یک نوار دورتا دور پای قرار میدهیم، ‎من برای زیباترشدن از بافت استفاده کردم... ‎یک عدد زرده تخم مرغ را همراه یک قاشق پودر شکر و کمی وانیل مخلوط ‎و با برس روی خمیر میمالیم... ‎داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه... ‎بعد از کمی سرد شدن از قالب جدا و روی آن پودر شکر میپاشیم ‎نوش جان😋