خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کوکی کریسمس شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد ۲۵۰ گرم
  • پودرقند ۶۰ گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکی کریسمس شکلاتی
دستور پخت کوکی کریسمس شکلاتی

کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود،بعد پودر هل و تخم مرغ را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم، عسل را اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شوند، آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع میکنیم به مخلوط کردن و مقداری ورز میدهیم، خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت پانزده دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم... خمیر را پهن کرده، به قطر چند میلی متر بازش میکنیم و بعد هم قالب میزنیم، در سینی فر میچینیم، بعد در طبقه وسط فر قرار میدهیم با دمای 150 درجه به مدت 15 دقیقه... روی این کوکی‌های خوشمزه رو با شکلات مغزهای مختلف میتونید تزیین کنید عالی میشه..