خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی نارگیلی هندی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • کره 75 گرم
  • رنگ خوراکی چند قطره
  • پودر نارگیل 200 گرم
  • شیر عسلی 150 گرم
طرز تهیه شیرینی نارگیلی هندی
دستور پخت شیرینی نارگیلی هندی

ابتدا کره را درون یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده تا آب شود و مرتب آن را هم می‌زنیم تا نسوزد. نارگیل را به کره افزوده و آنها را با هم می‌زنیم. شیر عسل غلیظ و رنگ خوراکی را اضافه کرده و به مدت 7 تا 10 دقیقه مرتب هم می‌زنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم تا مخلوط نارگیل کمی سرد شود. وقتی به اندازه کافی سرد شد آن را به قطعات و اشکال مختلف برش زده و اجازه می‌دهیم یک ساعت کنار بمانند تا سفت شوند، سپس شیرینی‌های نارگیلی آماده را سرو می‌نماییم. برای شکل دادن آن به صورت هندوانه از دو قالب گرد کمربندی استفاده می کنیم .