ابتدا کره را درون یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده تا آب شود و مرتب آن را هم میزنیم تا نسوزد. نارگیل را به کره افزوده و آنها را با هم میزنیم. شیر عسل غلیظ و رنگ خوراکی را اضافه کرده و به مدت 7 تا 10 دقیقه مرتب هم میزنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم تا مخلوط نارگیل کمی سرد شود. وقتی به اندازه کافی سرد شد آن را به قطعات و اشکال مختلف برش زده و اجازه میدهیم یک ساعت کنار بمانند تا سفت شوند، سپس شیرینیهای نارگیلی آماده را سرو مینماییم. برای شکل دادن آن به صورت هندوانه از دو قالب گرد کمربندی استفاده می کنیم .