خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی ساق عروس :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 1 کیلو الک شده
  • پودرقند 6 قاشق غذا خوری سرپر
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • گردو نگینی خرد شده به مقدارلازم
  • پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
  • روغن جامد 500 گرم
طرز تهیه شیرینی ساق عروس
دستور پخت شیرینی ساق عروس

کره و روغن را با همزن کمی می زنیم تا باز شود .

سپس پودر قند و اصافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا خوب مخلوط بشن .

همزن رو خاموش کرده .

وانیل و هل رو اضافه می کنیم .

نصف آرد رو اضافه کرده با لیسک هم می زنیم .

بقیه آرد رو.کم کم اضافه می کنیم تا جاییکه بدست نچسبه .

خمیر رو تو نایلون فریزر پهن مب کنیم می زارم تو یخچال دو ساعت استراحت کنه .

توپک های کوچیک از خمیر برمی داریم با دست صافش می کنیم و وسطش 1 تیکه گردو می ذاریم بعد خمیرو دور گردو می پیچیم به حالت بیضی و تو سینی فر می چینیم .

درجه فر 170 بمدت 15 تا 20 دقیقه.

بعد از پختش ساق عروسو تو پودر قند می غلتونیم .

اگر خمیر شله و بدست میچسبه کمی آرد اضافه می کنیم .