طرز تهیه شیرینی ساق عروس

زمان پخت : 20 دقیقه

برای : 10 نفر

زمان آماده سازی : 160 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 650

نوشته شده توسط : niusha_zarei_

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس

1 آرد 1 کیلو الک شده
2 پودرقند 6 قاشق غذا خوری سرپر
3 وانیل 1 قاشق چای خوری
4 گردو نگینی خرد شده به مقدارلازم
5 پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
6 روغن جامد 500 گرم

کره و روغن را با همزن کمی می زنیم تا باز شود .

سپس پودر قند و اصافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا خوب مخلوط بشن .

همزن رو خاموش کرده .

وانیل و هل رو اضافه می کنیم .

نصف آرد رو اضافه کرده با لیسک هم می زنیم .

بقیه آرد رو.کم کم اضافه می کنیم تا جاییکه بدست نچسبه .

خمیر رو تو نایلون فریزر پهن مب کنیم می زارم تو یخچال دو ساعت استراحت کنه .

توپک های کوچیک از خمیر برمی داریم با دست صافش می کنیم و وسطش 1 تیکه گردو می ذاریم بعد خمیرو دور گردو می پیچیم به حالت بیضی و تو سینی فر می چینیم .

درجه فر 170 بمدت 15 تا 20 دقیقه.

بعد از پختش ساق عروسو تو پودر قند می غلتونیم .

اگر خمیر شله و بدست میچسبه کمی آرد اضافه می کنیم .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه شیرینی ساق عروس با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند