1 | آرد | 1 کیلو الک شده |
2 | پودرقند | 6 قاشق غذا خوری سرپر |
3 | وانیل | 1 قاشق چای خوری |
4 | گردو | نگینی خرد شده به مقدارلازم |
5 | پودر هل | 1/2 قاشق چای خوری |
6 | روغن جامد | 500 گرم |
کره و روغن را با همزن کمی می زنیم تا باز شود .
سپس پودر قند و اصافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا خوب مخلوط بشن .
همزن رو خاموش کرده .
وانیل و هل رو اضافه می کنیم .
نصف آرد رو اضافه کرده با لیسک هم می زنیم .
بقیه آرد رو.کم کم اضافه می کنیم تا جاییکه بدست نچسبه .
خمیر رو تو نایلون فریزر پهن مب کنیم می زارم تو یخچال دو ساعت استراحت کنه .
توپک های کوچیک از خمیر برمی داریم با دست صافش می کنیم و وسطش 1 تیکه گردو می ذاریم بعد خمیرو دور گردو می پیچیم به حالت بیضی و تو سینی فر می چینیم .
درجه فر 170 بمدت 15 تا 20 دقیقه.
بعد از پختش ساق عروسو تو پودر قند می غلتونیم .
اگر خمیر شله و بدست میچسبه کمی آرد اضافه می کنیم .