قبل از هرکاری نصف شکر را همراه خمیر مایه و شیر ولرم مخلوط و ده دقیقه میگذاریم خمیر مایه عمل بیاید و پف کند... بعد بقیه شکر، تخم مرغ، نمک، روغن مایع را باهم مخلوط میکنیم، خمیر مایه عمل آمده را افزوده و آرد را کم کم اضافه میکنیم، خمیر مقداری چسبنده است کاملا ورز میدهیم و محکم روی میز کار میکوبیم تا حبابهای آن خارج شود، در ظرف چرب شده خمیر را گذاشته روی آن را میپوشانیم و در جای گرم میگذاریم دوساعت خمیر استراحت کند... بعد از دوساعت حجم خمیر دوبرابر شده پف خمیر را میگیریم و از خمیر چونه های کوچک برداشه با وردنه به ضخامت 5 میلیمتر باز کرده و آنرا با زعفران و زرده و ماست رومال میکنیم و در فر 180 درجه میگذاریم... مدت پخت کلوچه ها بسته به حرارت فرها متغیره از 15 دقیقه تا 25 دقیقه امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد .