خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کلوچه محلی کولیره :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سمیه پیربداغی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 3 لیوان
  • خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
  • شکر نصف لیوان (بسته به ذائقه میتوان بیشتر ریخت)
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • شیر 1 لیوان
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • زعفران غلیظ دم کرده ه مقدار لازم
  • ماست 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع یک چهارم لیوان
طرز تهیه کلوچه کوردی
کلوچه محلی کولیره دستور پخت

قبل از هرکاری نصف شکر را همراه خمیر مایه و شیر ولرم مخلوط و ده دقیقه میگذاریم خمیر مایه عمل بیاید و پف کند... بعد بقیه شکر، تخم مرغ، نمک، روغن مایع را باهم مخلوط میکنیم، خمیر مایه عمل آمده را افزوده و آرد را کم کم اضافه میکنیم، خمیر مقداری چسبنده است کاملا ورز میدهیم و محکم روی میز کار میکوبیم تا حبابهای آن خارج شود، در ظرف چرب شده خمیر را گذاشته روی آن را میپوشانیم و در جای گرم میگذاریم دوساعت خمیر استراحت کند... بعد از دوساعت حجم خمیر دوبرابر شده پف خمیر را میگیریم و از خمیر چونه های کوچک برداشه با وردنه به ضخامت 5 میلیمتر باز کرده و آنرا با زعفران و زرده و ماست رومال میکنیم و در فر 180 درجه میگذاریم... مدت پخت کلوچه ها بسته به حرارت فرها متغیره از 15 دقیقه تا 25 دقیقه امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد .