0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کلوچه محلی کولیره

طرز تهیه کلوچه کوردی
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 3 لیوان
  • خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
  • شکر نصف لیوان (بسته به ذائقه میتوان بیشتر ریخت)
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • شیر 1 لیوان
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • زعفران غلیظ دم کرده ه مقدار لازم
  • ماست 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع یک چهارم لیوان

کلوچه محلی کولیره دستور پخت

قبل از هرکاری نصف شکر را همراه خمیر مایه و شیر ولرم مخلوط و ده دقیقه میگذاریم خمیر مایه عمل بیاید و پف کند... بعد بقیه شکر، تخم مرغ، نمک، روغن مایع را باهم مخلوط میکنیم، خمیر مایه عمل آمده را افزوده و آرد را کم کم اضافه میکنیم، خمیر مقداری چسبنده است کاملا ورز میدهیم و محکم روی میز کار میکوبیم تا حبابهای آن خارج شود، در ظرف چرب شده خمیر را گذاشته روی آن را میپوشانیم و در جای گرم میگذاریم دوساعت خمیر استراحت کند... بعد از دوساعت حجم خمیر دوبرابر شده پف خمیر را میگیریم و از خمیر چونه های کوچک برداشه با وردنه به ضخامت 5 میلیمتر باز کرده و آنرا با زعفران و زرده و ماست رومال میکنیم و در فر 180 درجه میگذاریم... مدت پخت کلوچه ها بسته به حرارت فرها متغیره از 15 دقیقه تا 25 دقیقه امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد .
زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

مایلم جواب دهم