خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی باب دندون :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • پودرقند 1 پیمانه
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
  • وانیل کمی
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • آرد برنج 3 پیمانه الک شده
  • پودر هل 2 قاشق مرباخوری
  • آرد سفید 1 پیمانه الک شده
  • مخلوط روغن و کره 2 پیمانه
طرز تهیه شیرینی باب دندون
دستور پخت شیرینی باب دندون

در مورد این شیرینی یه توضیح مختصر بدم این شیرینی محلی مازندران هست از نظر ظاهر‌ و طعم بسیار شبیه نان برنجی اما خیلی نرمتر و به جرات بگم خوشمزه تر. بدلیل اینکه بافتش خیلی لطیفه و به اصطلاح زیر دندون آب میشه این اسمو روش‌گذاشتن🙂

مخلوط روغن و کره پودر قندو با همزن می زنین تا کاملا پوک بشه .

زرده تخم مرغ و وانیل و اضافه می کنیم کمی می زنیم و بعد همزن و خاموش می کنیم .

هل و بکینگ پودر و اضافه می کنیم .

حال نوبت اضافه کردن آرد به مخلوط است . ابتدا نصفشو یکباره اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم و مابقی آرد رو کم کم اضافه می کنیم و با دست هم می زنیم .

این خمیر حتما باید تو یخچال به مدت 12ساعت استراحت کنه .

خمیر و شل تر بر می داریم چون تو استراحت سفت میشه.

بعد از 12 ساعت ، گلوله های کوچیک از خمیر برداشته تو سینی فر می چینیم .احتیاجی به کاغذ روغنی هم نیست .

روی شیرینی رو میتونیم مهر بزنیم و خرفه بپاشیم .

درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15دقیقه .

 

نکاتهی جهت پخت بهتر شیرینی باب دندون :

نکته 1 : زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داد شیرینی حاضره میزاریم کاملا خنک بشه از سینی جدا می کنیم .

نکته 2 : بافت شیرینی نباید خشک باشه پس تو اضافه کردن آرد دقت کنید و حتما زمانش تو فر چک بشه .

نکته 3 : اگر خمیر بعد استراحت شل بود آرد شیرینی پزی اضافه بشه دیگه آرد برنج استفاده نمی کنیم .

نکته 4 : کره محلی دوغش گرفته بشه .

نکته 5 : روغن جامد حتما صاف بشه .

نکته 6 : یه سری از شیرینی رو ساده و یه سری رو زعفرانی درست کردم .

نکته 7 : من مهر نزدم با ماسوره ساده روش چند تا خط انداختم .