طرز تهیه شیرینی باب دندون

زمان پخت : 15 دقیقه

برای : 10 نفر

زمان آماده سازی : 720 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 737

نوشته شده توسط : niusha_zarei_

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه شیرینی باب دندون

1 پودرقند 1 پیمانه
2 بکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
3 وانیل کمی
4 زرده تخم مرغ 2 عدد
5 آرد برنج 3 پیمانه الک شده
6 پودر هل 2 قاشق مرباخوری
7 آرد سفید 1 پیمانه الک شده
8 مخلوط روغن و کره 2 پیمانه

در مورد این شیرینی یه توضیح مختصر بدم این شیرینی محلی مازندران هست از نظر ظاهر‌ و طعم بسیار شبیه نان برنجی اما خیلی نرمتر و به جرات بگم خوشمزه تر. بدلیل اینکه بافتش خیلی لطیفه و به اصطلاح زیر دندون آب میشه این اسمو روش‌گذاشتن🙂

مخلوط روغن و کره پودر قندو با همزن می زنین تا کاملا پوک بشه .

زرده تخم مرغ و وانیل و اضافه می کنیم کمی می زنیم و بعد همزن و خاموش می کنیم .

هل و بکینگ پودر و اضافه می کنیم .

حال نوبت اضافه کردن آرد به مخلوط است . ابتدا نصفشو یکباره اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم و مابقی آرد رو کم کم اضافه می کنیم و با دست هم می زنیم .

این خمیر حتما باید تو یخچال به مدت 12ساعت استراحت کنه .

خمیر و شل تر بر می داریم چون تو استراحت سفت میشه.

بعد از 12 ساعت ، گلوله های کوچیک از خمیر برداشته تو سینی فر می چینیم .احتیاجی به کاغذ روغنی هم نیست .

روی شیرینی رو میتونیم مهر بزنیم و خرفه بپاشیم .

درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15دقیقه .

 

نکاتهی جهت پخت بهتر شیرینی باب دندون :

نکته 1 : زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داد شیرینی حاضره میزاریم کاملا خنک بشه از سینی جدا می کنیم .

نکته 2 : بافت شیرینی نباید خشک باشه پس تو اضافه کردن آرد دقت کنید و حتما زمانش تو فر چک بشه .

نکته 3 : اگر خمیر بعد استراحت شل بود آرد شیرینی پزی اضافه بشه دیگه آرد برنج استفاده نمی کنیم .

نکته 4 : کره محلی دوغش گرفته بشه .

نکته 5 : روغن جامد حتما صاف بشه .

نکته 6 : یه سری از شیرینی رو ساده و یه سری رو زعفرانی درست کردم .

نکته 7 : من مهر نزدم با ماسوره ساده روش چند تا خط انداختم .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه شیرینی باب دندون با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند