خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کاکا :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • شکر 1/2 پیمانه
  • نمک 1/8 قاشق چای خوری
  • شیر 1/4 پیمانه
  • دارچین 1/2 قاشق چای خوری
  • کدو حلوایی پخته و له شده 1 پیمانه
  • گلاب 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
  • آرد گندم الک شده 1 پیمانه
دستور پخت کاکا

کاکا در واقع یک نوع کیک تابه ای است و از شیرینی های سنتی گیلان می باشد، که در هر قسمت از گیلان به سبک همان منطقه درست می شود. این شیرینی بسیار خوشمزه که خمیر آن از آرد برنج و گندم می باشد و دارچین و مغز هل کوبیده و گردو که در بین این خمیر قرار دارد عطر بسیار خوبی به این شیرینی محلی می دهد. 1- کدو حلوائی را شسته و با پوست به قطعه های درشت خرد کنید و با کمی آب بپزید سپس با قاشق کدو حلوائی را از پوست آن جدا کرده و با قاشق له کنید 2- تخم مرغ، شکر، کدو پخته، آرد، گلاب، شیر، پکینگ پودر، نمک و ادویه را با هم مخلوط کرده و مایه کاکا کدو را به مدت یک ساعت بگذارید جا بیفتد 3- روغن مایع را در تابه بریزید و داغ کنید سپس با ملاقه از مواد کاکا کدو تهیه شده به اندازه دلخواه یا یک کف دست کنار هم در روغن ریخته، درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم کمی پف کرده و خوب مغز پخت شود. مثل کوکو روی دیگر آن را هم سرخ کنید سایر نکات: شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است یک دسر بسیار خوشمزه و مورد علاقه شماست. کاکا کدو بسیار آسان و سریع تهیه میشود مانند کوکو آن را سرخ کنید می توانید کمی مغز گردو خرد شده و یا کنجد در مایه بریزید . با شیر شیرینی کاکا کدو لطیف تر میشود. به جای شیر از ماست هم می توانید استفاده کنید. بهتر است مواد کاکا کدو را با ½ پیمانه آرد برنج و ½ پیمانه آرد گندم درست کنید. فقط مدت استراحت مایه کاکا بخاطر ور آمدن آرد برنج باید بیشتر از یک ساعت باش