خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی نخودی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • پودرقند 500 گرم
  • پودر هل 1 قاشق مرباخوری
  • آرد نخودچی یک کیلو
  • روغن جامد 400 گرم
  • روغن صاف قنادی 100 گرم
طرز تهیه شیرینی نخودی
دستور پخت شیرینی نخودی

ابتدا روغن و پودرقند را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ شود .

بعد هل را اضافه کرده دوباره می زنیم .

سپس همزن و خاموش کرده و کم کم آرد اضافه می کنیم .

بعد گلوله های کوچک درست می کنیم و در سینی می چینیم ویا پهن کرده و قالب می زنیم 🌸

اگر عجله برای درست کردن شیرینی نداریم بهتره که 12ساعت خمیر و تو نایلون فریزر داخل یخچال استراحت بدیم🌸

بعد استراحت مواد از چرخ گوشت رد بشه نتیجه بهتری میده.

روغن جامد صاف: روغن جامد از قبل کمی حرارت داده بشه تا آب بشه بعد که سرد شد تو ظرف پلاستیکی گذاشته بشه و بمدت 24ساعت تو یخچال بمونه و اونوقت آمادس برای درست کردن شیرینی.

کره محلی حتما دوغش گرفته بشه .

روغن صاف قنادی هم از لوازم قنادی باید تهیه کنید .

در فر 175 درجه بمدت 7 تا 15 دقیقه بسته به دمای فرتون. حتما چک بشه .

بهتره تو سینی فر کاغذ روغنى گذاشته بشه بعد در آوردن از فر تا چند ساعت بهش دست نزنید چون پودر میشه .بزارید کاملا خنک بشه بعد آروم تو ظرف بچینید .