0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه شیرینی نخودی

طرز تهیه شیرینی نخودی
  • پودرقند 500 گرم
  • پودر هل 1 قاشق مرباخوری
  • آرد نخودچی یک کیلو
  • روغن جامد 400 گرم
  • روغن صاف قنادی 100 گرم

شیرینی نخودی دستور پخت

ابتدا روغن و پودرقند را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ شود .

بعد هل را اضافه کرده دوباره می زنیم .

سپس همزن و خاموش کرده و کم کم آرد اضافه می کنیم .

بعد گلوله های کوچک درست می کنیم و در سینی می چینیم ویا پهن کرده و قالب می زنیم 🌸

اگر عجله برای درست کردن شیرینی نداریم بهتره که 12ساعت خمیر و تو نایلون فریزر داخل یخچال استراحت بدیم🌸

بعد استراحت مواد از چرخ گوشت رد بشه نتیجه بهتری میده.

روغن جامد صاف: روغن جامد از قبل کمی حرارت داده بشه تا آب بشه بعد که سرد شد تو ظرف پلاستیکی گذاشته بشه و بمدت 24ساعت تو یخچال بمونه و اونوقت آمادس برای درست کردن شیرینی.

کره محلی حتما دوغش گرفته بشه .

روغن صاف قنادی هم از لوازم قنادی باید تهیه کنید .

در فر 175 درجه بمدت 7 تا 15 دقیقه بسته به دمای فرتون. حتما چک بشه .

بهتره تو سینی فر کاغذ روغنى گذاشته بشه بعد در آوردن از فر تا چند ساعت بهش دست نزنید چون پودر میشه .بزارید کاملا خنک بشه بعد آروم تو ظرف بچینید .

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور