طرز تهیه شیرینی نخودی

زمان پخت : 15 دقیقه

برای : 8 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 702

نوشته شده توسط : niusha_zarei_

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودی

1 پودرقند 500 گرم
2 پودر هل 1 قاشق مرباخوری
3 آرد نخودچی یک کیلو
4 روغن جامد 400 گرم
5 روغن صاف قنادی 100 گرم

ابتدا روغن و پودرقند را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ شود .

بعد هل را اضافه کرده دوباره می زنیم .

سپس همزن و خاموش کرده و کم کم آرد اضافه می کنیم .

بعد گلوله های کوچک درست می کنیم و در سینی می چینیم ویا پهن کرده و قالب می زنیم 🌸

اگر عجله برای درست کردن شیرینی نداريم بهتره که 12ساعت خمیر و تو نایلون فریزر داخل یخچال استراحت بدیم🌸

بعد استراحت مواد از چرخ گوشت رد بشه نتیجه بهتری میده.

روغن جامد صاف: روغن جامد از قبل کمی حرارت داده بشه تا آب بشه بعد که سرد شد تو ظرف پلاستيكی گذاشته بشه و بمدت 24ساعت تو یخچال بمونه و اونوقت آمادس برای درست کردن شیرینی.

کره محلی حتما دوغش گرفته بشه .

روغن صاف قنادی هم از لوازم قنادی باید تهیه کنید .

در فر 175 درجه بمدت 7 تا 15 دقیقه بسته به دمای فرتون. حتما چک بشه .

بهتره تو سینی فر کاغذ روغنى گذاشته بشه بعد در آوردن از فر تا چند ساعت بهش دست نزنید چون پودر میشه .بزارید کاملا خنک بشه بعد آروم تو ظرف بچینید .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه شیرینی نخودی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند