خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی ماندل بولار :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (1)
مواد لازم:
  • پودرقند 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل کمی
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • کره 60 گرم
  • آرد برنج 50 گرم
  • آرد سفید 50 گرم
طرز تهیه شیرینی ماندل بولار
دستور پخت شیرینی ماندل بولار

عاشق اینا شدم بس که نازن😍 . این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است . این شیرینی به ذائقه ایرانی ها

بسیار نزدیک است و می توان از آن به عنوان شیرینی شب عید نیز استفاده کرد. برای تزیین این شیرینی معمولا از بریلو استفاده می شود .

کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه، حدود پنج دقیقه .

بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید .

در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست خمیر کنید، اصلا ورز لازم نداره...

ممکن است خمیر چسبنده باشد بگذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند .

بعد به اندازه یه فندق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ وسط آن ایجاد کنید...

شیرینی ها در سینی فر می چینیم و در فر 170 درجه به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا زیر شیرینی ها طلایی شود،

بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزیین کنید .

نوش جان

با این مواد 25 عدد شیرینی درست می شود .

طرز تهیه ژله بریلو :

شکر                           4 قاشق غذا خوری

آب                             1/3 پیمانه

نشاسته ذرت              1 قاشق غذا خوری

آبلمیو                        1 قاشق غذا خوری

 

شکر را با یک سوم پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار می دهیم .

بعد از حل شدن شکر ، نشاسته را با 1 قاشق سوپخوری آب و آبلیمو مخلوط می کنیم .

این مخلوط را به شکر و آب اضافه می کنیم مدام هم می زنیم تا غلیظ شود .

بعد از غلیظ شدن مواد را از روی حرارت بر می داریم ، می گذاریم خنک شود .

سپس رنگ دلخواه را به آن اضافه می کنیم .

این ژله 5 دقیقه ای آماده می شود .