عاشق اینا شدم بس که نازن😍 . این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است . این شیرینی به ذائقه ایرانی ها
بسیار نزدیک است و می توان از آن به عنوان شیرینی شب عید نیز استفاده کرد. برای تزیین این شیرینی معمولا از بریلو استفاده می شود .
کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه، حدود پنج دقیقه .
بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید .
در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست خمیر کنید، اصلا ورز لازم نداره...
ممکن است خمیر چسبنده باشد بگذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند .
بعد به اندازه یه فندق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ وسط آن ایجاد کنید...
شیرینی ها در سینی فر می چینیم و در فر 170 درجه به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا زیر شیرینی ها طلایی شود،
بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزیین کنید .
نوش جان
با این مواد 25 عدد شیرینی درست می شود .
طرز تهیه ژله بریلو :
شکر 4 قاشق غذا خوری
آب 1/3 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
آبلمیو 1 قاشق غذا خوری
شکر را با یک سوم پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار می دهیم .
بعد از حل شدن شکر ، نشاسته را با 1 قاشق سوپخوری آب و آبلیمو مخلوط می کنیم .
این مخلوط را به شکر و آب اضافه می کنیم مدام هم می زنیم تا غلیظ شود .
بعد از غلیظ شدن مواد را از روی حرارت بر می داریم ، می گذاریم خنک شود .
سپس رنگ دلخواه را به آن اضافه می کنیم .
این ژله 5 دقیقه ای آماده می شود .