دردستور پخت مافین شکلاتی، اصولا از مخمر کمتری استفاده می شود تا بافت مافین نرم تر شود و برای پر کردن داخل ان با انواع فراستینگ بهتر میشود. اگر بدنبال شیرینی با کالری کمتر میگردید جالب است بدانید که مافین ها کالری و شیرینی کمتری نسبت به کاپ کیک ها دارند. میتوان گفت این شیرینی های خوشمزه یک دسر یا میان وعده رژیمی هستند.
اصلی ترین تفاوت ظاهری مافین و کاپ کیک این است که در طرز تهیه مافین شکلاتی، فقط از شکلات چیپسی استفاده میشود درحالیکه در طرز تهیه کاپ کیک استفاده از یک پرکننده مثل شکلات ،کرم یا خامه ضروریست.
ابتدا تخممرغ ها شکر و وانیل را به مدت 7 دقیقه با همزن دستی میزنیم تا کرمی و کشدار شود،سپس کره ای که به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم و بعد شیرنسکافه را به آرامی مواد اضافه کرده به هم زدن ادامه میدهیم، آرد، بیکینگ پودر و کاکائو را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و دو بار الک میکنیم سپس در دو مرحله به مواد خیس اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. در نهایت شکلات های ریز خورد شده را به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا جایی که مواد کاملا یک دست شوند
مواد شما آماده هست.
با کمک اسکوپ دوسوم از کپسول هارا پر کرده روی آنها شکلات چیپسی میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه میگذاریم.
مافین های شکلاتی آماده شده را در ظرف گذاشته و سرو میکنیم.
امیدوارم از طرز تهیه مافین شکلاتی خوشتان آمده باشد. نوش جان!