خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت دونات :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سمیه پیربداغی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 500 گرم
  • پودرقند 200 گرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
  • شکر 100 گرم
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • کره آب شده 100 گرم
  • ماست غلیظ یک پیمانه سرخالی
  • جوش شیرین 1/2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه دونات
دونات دستور پخت

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را با کره و شکر مخلوط کنید و بزنید تا کاملا سفید شود. جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را در ماست حل کرده و این دو مایه را مخلوط نمایید و آرد را به تدریج بریزید. بهم بزنید تا مایه به شکل خمیری که نه زیاد شل و چسبان و نه زیاد خشک و سفت باشد دربیاید. روی خمیر را بپوشانید تا دو سه ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد روی میز را کمی آرد بپاشید از خمیر مقداری برداشته با نورد به قطر 1 سانتیمتر بازکنید. با دهانه استکان حلقه حلقه ببرید و با یک شی استوانه ای مثل انگشتانه وسط آن را سوراخ کنید و روغن فراوان را با حرارت ملایم داغ کرده و دونات ها را در روغن سرخ نمایید،دو طرف آنها باید کاملا طلایی شود و پف کند و آنها را در صافی بچینید تا روغن زیادی آن برود. خاکه قند را به دو طرف دونات ها بپاشید و یا شکلات آب کرده روی دونات ها بمالید و در ظرف بچینید.