طرز تهیه شیرینی بهشتی

زمان پخت : 15 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 419

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی

1 آرد 200 گرم یا یک پیمانه و یک سوم پیمانه
2 پودرقند 100 گرم یا دوسوم پیمانه
3 وانیل کمی
4 روغن جامد 100 گرم یا نصف پیمانه
5 روغن مایع 25 گرم یا دو قاشق غذاخوری

شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است. شیرینی کرکی یکی از شیرینی‌های مناسب برای عید نوروز به‌ شمار می‌رود .

ابتدا روغن و پودر قند را با همزن می زنیم تا کرم و کشدار شود.

وانیل را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم .

آرد را سه بار الک می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم .

همزن را کنار گذاشته، روغن مایع را اضافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم...

نکته قابل توجه اینکه شما در این مرحله می توانید به مایه شیرینی زعفران، پودر کاکائو، یا حتی رنگ خوراکی اضافه کنید، تا شیرینی های خوشگلتر باشید...

خمیر رو داخل قیف با ماسوره دلخواه می ریزیم ، من از ماسوره بزرگ بامیه استفاده کردم...

در سینی فر کاغذ روغنی انداخته، شیرینی ها رو با قیف می زنیم، روش پودر پسته یا تخم خرفه می ریزیم، در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم...

صبر کنید شیرینی ها سرد بشه بعد از کاغذ جدا کنید...

نکته قابل توجه در این شیرینی فقط الک کردن آرد و پودر قند هستش...

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه شیرینی بهشتی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند