شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است. شیرینی کرکی یکی از شیرینیهای مناسب برای عید نوروز به شمار میرود .
ابتدا روغن و پودر قند را با همزن می زنیم تا کرم و کشدار شود.
وانیل را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم .
آرد را سه بار الک می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم .
همزن را کنار گذاشته، روغن مایع را اضافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم...
نکته قابل توجه اینکه شما در این مرحله می توانید به مایه شیرینی زعفران، پودر کاکائو، یا حتی رنگ خوراکی اضافه کنید، تا شیرینی های خوشگلتر باشید...
خمیر رو داخل قیف با ماسوره دلخواه می ریزیم ، من از ماسوره بزرگ بامیه استفاده کردم...
در سینی فر کاغذ روغنی انداخته، شیرینی ها رو با قیف می زنیم، روش پودر پسته یا تخم خرفه می ریزیم، در فر 200 درجه به مدت 15 دقیقه می گذاریم...
صبر کنید شیرینی ها سرد بشه بعد از کاغذ جدا کنید...
نکته قابل توجه در این شیرینی فقط الک کردن آرد و پودر قند هستش...