1 | تخم مرغ | 4 عدد |
2 | آرد | 1.5 لیوان |
3 | بکینگ پودر | یک و نیم قاشق مرباخوری |
4 | وانیل | نصف قاشق چایخوری |
5 | شکر | 1 لیوان |
6 | آب پرتقال | طبیعی نصف لیوان |
7 | روغن مایع | نصف لیوان |
8 | پوست پرتقال رنده شده | یک قاشق چایخوری (بدون سفیدی) |
زرده و سفیده را جدا کنید .
سفیده را با همزن بزنید تا پف کند .
سپس زرده ها رو با شکر و رنده ی پوست پرتقال و وانیل مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه .
حالا روغن و بعد آب پرتقال رو به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید .
سپس آرد رو در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و با لیسک هم بزنید .
در آخر سفیده ها رو به مواد کیک اضافه کرده و بصورت دورانی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
قالبتون رو کاملا چرب کنید و بعد با آرد الک پاشی کنید قالب رو برگردونید و اضافه ی آرد رو خالی کنید .
مایه کیک رو داخل قالب بریزید .
مابینش و روی کیک کمی شکلات چیپسی بریزید .
سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار بدید (بستگی به فرتون داره بعد از ۴۰ دقیقه کیک رو با خلال دندون چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید کیک آماده است)