ابتدا گردوها رو تفت بدید تا زمانی که قهوه ای بشن و پس از خنک شدن خورد کنید .
هویج ها رو ریز رنده کنید و کنار بزارید .
در ظرف جداگانه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین رو الک کنید و کنار بزارید .
تخم مرغ ها رو یک دقیقه هم بزنید تا کف کند سپس به تدریج شکر رو اضافه کنید و به مدت سه دقیقه هم بزنید تا مایع غلیظ و کمرنگی به دست بیاد .
سپس روغن و وانیل رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید .
مخلوط مواد آردی رو به مایع اضافه کنید و اروم مخلوط کنید .
حالا هویج رنده شده و گردو رو اضافه و مخلوط کنید .
در آخر در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه (این زمان بستگی به فرتون داره) .
نوش جان