1 | تخم مرغ | 4 عدد |
2 | آرد | 280 گرم |
3 | بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چایخوری |
4 | شکر | 300 گرم |
5 | نمک | 1 پنس |
6 | جوش شیرین | یک قاشق چایخوری |
7 | اسانس وانیل | کمی |
8 | روغن مایع | 240 میلی لیتر یا یک پیمانه |
9 | هویج خام رنده شده | ۳۴۰ گرم |
10 | گردوی تفت داده شده | ۱۰۰ گرم |
11 | پودر دارچین | یک و نیم قاشق چایخوری |
ابتدا گردوها رو تفت بدید تا زمانی که قهوه ای بشن و پس از خنک شدن خورد کنید .
هویج ها رو ریز رنده کنید و کنار بزارید .
در ظرف جداگانه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین رو الک کنید و کنار بزارید .
تخم مرغ ها رو یک دقیقه هم بزنید تا کف کند سپس به تدریج شکر رو اضافه کنید و به مدت سه دقیقه هم بزنید تا مایع غلیظ و کمرنگی به دست بیاد .
سپس روغن و وانیل رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید .
مخلوط مواد آردی رو به مایع اضافه کنید و اروم مخلوط کنید .
حالا هویج رنده شده و گردو رو اضافه و مخلوط کنید .
در آخر در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه (این زمان بستگی به فرتون داره) .
نوش جان