طرز تهیه کیک هویج

زمان پخت : 35 دقیقه

برای : 8 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 185

نوشته شده توسط : mary.food.mood

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک هویج

1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 280 گرم
3 بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
4 شکر 300 گرم
5 نمک 1 پنس
6 جوش شیرین یک قاشق چایخوری
7 اسانس وانیل کمی
8 روغن مایع 240 میلی لیتر یا یک پیمانه
9 هویج خام رنده شده ۳۴۰ گرم
10 گردوی تفت داده شده ۱۰۰ گرم
11 پودر دارچین یک و نیم قاشق چایخوری

ابتدا گردوها رو تفت بدید تا زمانی که قهوه ای بشن و پس از خنک شدن خورد کنید .

هویج ها رو ریز رنده کنید و کنار بزارید .

در ظرف جداگانه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین رو الک کنید و کنار بزارید .

تخم مرغ ها رو یک دقیقه هم بزنید تا کف کند سپس به تدریج شکر رو اضافه کنید و‌ به مدت سه دقیقه هم بزنید تا مایع غلیظ و‌ کمرنگی به دست بیاد .

سپس روغن و وانیل رو اضافه کنید و‌ دوباره هم بزنید .

مخلوط مواد آردی رو به مایع اضافه کنید و اروم مخلوط کنید .

حالا هویج رنده شده و‌ گردو رو اضافه و مخلوط کنید .

در آخر در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید و‌ بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه (این زمان بستگی به فرتون داره) .

نوش جان
 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک هویج با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند