خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک کره ای دو رنگ :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (1)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 6 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • شکر 350 گرم
  • کره 125 گرم
  • آب جوش 1 قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک کره ای دو رنگ
دستور پخت کیک کره ای دو رنگ

من خودم‌ همیشه کیک کره ای ساده دوست دارم بخاطر همینم تزیین نکردم و البته دو رنگ . چون اون قسمت کاکائوییش به خاطر ترکیبی که کره و کاکائو توی کیک ایجاد میکنه، بسیار خوش عطر و خوشمزه میشه طرز تهیه رو مینویسم دوست داشتید امتحان کنید✍

زرده و سفیده رو از هم جدا می کنیم . می تونین دونه دونه توی دو تا کاسه زرده رو از سفیده جدا کنید .

سفیده رو می زنیم تا به مرحله سافت پیک برسیم (سافت پیک یعنی اینقدر بزنید تا سفید و ابری شه) .

زرده و شکر و آب جوش رو مخلوط کنید .

یک و نیم لیوان شکر بریزید .

اینقدر هم بزنید تا یک کرم یکدست و کرم رنگ بدست بیارید .

وانیل رو هم اضافه می کنیم .

این وانیلی که من اینبار استفاده کردم اسانس کره و وانیله .

کره باید به دمای اتاق رسیده باشه کره رو هم اضافه کرده و خوب هم می زنیم .

مخلوط زرده رو به سفیده اضافه می کنیم .

اگه دستتون کنده و طول میکشه تا همه اینکارا رو انجام بدید بهتره که پره همزن رو بشورید و خوب خشک کنید و تازه الان سفیده ها رو هم بزنید .

چون سفیده وقتی میمونه دوباره بافتش متلاشی میشه و آب میندازه .

آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم .

فقط به اندازه ای که آرد با مواد مخلوط شه مواد رو هم بزنید .

حالا قالب رو چرب کنید دو سوم مایع کیک رو درون قالب‌ می ریزیم بعد کاکائو رو روی باقی مخلوط الک می کنیم (البته اگه میخواید که کیکتون دو رنگ باشه) .

بعد به آرامی مایع کیک کاکائوی رو هم داخل قالب بریزید بچه ها زیادی مخلوطش نکنید که کل کیکتون کاکائویی میشه !

به مدت یک ساعت توی فر قرار میدیم .

واسه قالب رینگی ممکنه زمان پخت 50 دقیقه باشه پس اگه از قالب رینگی استفاده می کنید 50 دقیقه به بعد دیگه چکش کنید ، تا کیکتون نسوزه .

بعد از پخت میذاریم کیک سرد شه و به راحتی از قالب جداش می کنیم .

بافت کیک کاملا اسفنجی و نرمه .

درسته که اسمش کیک کره ایه ولی اصلا کیک چربی نیست .