خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه تارت تتن سیب فرانسوی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 3 لیوان
  • سیب 7 الی 8 عدد
  • خمیر فونسه 500 گرم
دستور پخت طرز تهیه تارت تتن سیب فرانسوی

مواد لازم:

خمیر فونسه 500 گرم

شکر برای کارامل کردن 3 لیوان

سیب ترش درشت 7 تا 8 عدد

طرز تهیه تارت سیب تتن سیب فرانسوی:

ابتدا خمیر فونسه را بدین ترتیب تهیه می‌کنیم گرم آرد را در کاسه‌ای ریخته میان آن را گود می‌کنیم نصف لیوان شیر را با یک عدد زرده تخم مرغ و کمی نمک 2 قاشق سوپ‌خوری پودر قند خوب مخلوط می‌کنیم و میان آرد ریخته هم می‌زنیم تا آرد مرطوب شود بعد 150 گرم کره را به قطعات کوچک تقسیم کرده خمیر مخلوط می‌کنیم و خوب مالش می‌دهیم به حدی که تمام مواد مخلوط شود و خمیر کمی چسبندگی پیدا کند بهتر  است 2 3 ساعت خمیر را با روی پوشیده بگذاریم بماند بت کارامل را بدین طریق آماده می‌نماییم شکر را در ظرف نسبتا کوچکی که بهتر است دسته داشته باشد ‌ریزیم و نصف لیوان آب به آن اضافه کرده  هم می‌زنیم تا شکر مرطوب شود ف را روی آتش قرار می‌دهیم و گاهی آن را زیر و رو می‌کنیم ولی آن را نباید زیاد هم زد آب آن تمام می‌شود و شکرک می‌زند وقتی که ذرات شکر آب شد ک اطراف ظرف را با قاشق به وسط ظرف می‌آوریم و مخلوط می‌کنیم باید تمام ذرات شکر به رنگ خرمایی خوش رنگی درآید منظور خرمایی طلایی رنگ است نه خرمایی سیاه ید توجه داشته باشیم که اگر زیاد بر روی آتش بماند تلخ می‌شود و اگر به حد کافی کارامل نشود شکرک می‌زند بعد بلافاصله نصف لیوان آب جوش که قبلاً آماده کرده‌ایم با احتیاط از کنار ظرف داخل شکر کارامل شده می‌ریزیم و دقت می‌کنیم که در موقع ریختن شکر که به حالت جوشان مخلوط خواهد شد دست خود را نسوزانیم بعد با قاشق شربت راه به هم می‌زنیم تا  ذرات شکر که به شکل آبنبات شفافی در آمده است حل شود و شربت غلیظ گردد وقتی شربت کاملاً غلیظ شد آن را از روی آتش برمی‌داریم آماده می‌گذاریم بماند کف قالب گرد کم عمقی که ممکن است نسوز یا تفلون یا قالب‌های مخصوص پای باشد خوب چرب می‌کنیم  سیب‌ها را پوست کنده وسط دو نیم می‌نماییم تخم وسط سیب‌ها را می‌گیریم آنها را در ظرف کنار هم کاملاً چسبیده به یکدیگر می‌چینیم به طوری که قسمت خلی سیب‌ها داخل ظرف قرار بگیرد در این موقع شربت کارامل آماده را روی سیب‌ها می‌ریزیم به طوری که سطح همه را بپوشاند ر در نتیجه سرد شدن شربت به سختی از ظرف جدا می‌شود کمی شربت را گرم می‌کنیم و بعد خمیر را روی یک ورقه کاغذ به شکل دایره قدری بزرگتر از دهانه قالب باز می‌کنیم و با کاغذ داریم و روی سیب‌ها می‌اندازیم باید توجه داشت مواد داخل ظرف یکی دو سانتی‌متر پایین‌تر از ظرف باشد که در فر سر نرود اطراف خمیر را با دست صاف کرده ً به قالب می‌چسبانیم و کمی روی خمیر را فشار می‌دهیم که به سیب‌ها بچسبد ظرف را روی آخرین پنجره فر طرف بالا قرار می‌دهیم فر را باید قبلاً با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم شده باشد بعد قالب را از فر بیرون آورده و می‌گذاریم تا سرد شود ظرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار می‌دهیم و تارت را در ظرف برمی‌گردانیم هی به واسطه آبدار بودن سیب کارامل بعد از طبخ شل و آبکی می‌شود در این صورت مایع شربت را با احتیاط درون ظرفی می‌ریزیم و دوباره روی آتش می‌گذاریم تا کاملاً غلیظ شود ر دیگر آن را روی سیب‌ها می‌ریزیم تارت تتن را می‌توانیم با بستنی وانیلی و یا خامه فرم گرفته تزیین کنیم  .

امیدوارم از طرز تهیه تارت تتن سیب فرانسوی لذت برده باشید.

با کیک یار همراه بمانید.