طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی

زمان پخت : 50 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : پیشرفته

تعداد بازدید : 20505

نوشته شده توسط : سمیه پیربداغی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک خامه ای شکلاتی

1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 310 گرم
3 بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
4 وانیل 1/4 قاشق چای خوری
5 شکر 200 گرم
6 شیر 1/2 پیمانه
7 پودر کاکائو 4 قاشق غذا خوری
8 شربت 1/3 پیمانه
9 روغن مایع 200 گرم
10 خامه قنادی 300 گرم

تخم مرغ ها شکر و وانیل را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه بزنید .

باید حجم تخم مرغ ها دو برابر شود .

بعد از دو برابر شدن حجم تخم مرغ ها شیر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم .

سپس شربت را اضافه می کنیم .

در ظرف دیگری آرد ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و سه بار الک کنید ، و در 4 دفعه به مواد تخم مرغی اضافه نمایید .

با لیسک مواد را مخلوط نمایید تا مایه یکدستی حاصل شود .

در انتها روغن مایع را اضافه نمایید .

قالب گرد یا قالب پاند انتخاب نموده و کف قالب را چرب نمایید .

مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را هموار کنید .

دمای پخت کیک باید 180 درجه سانتی گراد باشد .

فر باید از بیست دقیقه قبل گرم شده باشد .

زمان مناسب برای پخت کیک 40 تا 50 دقیقه است .

پس از پخت کامل کیک را در محیط قرار دهید تا کاملا سرد شود .

کیک را در 2 لایه برش دهید و از وسط برش ایجاد نمایید .

خامه قنادی را 20 دقیقه با همزن بزنید .

در صورت تمایل 1 قاشق پودر کاکائو به خامه اضافه نمایید تا خامه طعم کاکائو پیدا کند .

بین لایه کیک خامه قنادی بزنید و مجدد کیک را روی خامه بگذارید.

می توانید رویه کیک را با خامه فرم گرفته و ماسوره شکوفه بزنید .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند