تخم مرغ ها شکر و وانیل را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه بزنید .
باید حجم تخم مرغ ها دو برابر شود .
بعد از دو برابر شدن حجم تخم مرغ ها شیر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم .
سپس شربت را اضافه می کنیم .
در ظرف دیگری آرد ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و سه بار الک کنید ، و در 4 دفعه به مواد تخم مرغی اضافه نمایید .
با لیسک مواد را مخلوط نمایید تا مایه یکدستی حاصل شود .
در انتها روغن مایع را اضافه نمایید .
قالب گرد یا قالب پاند انتخاب نموده و کف قالب را چرب نمایید .
مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را هموار کنید .
دمای پخت کیک باید 180 درجه سانتی گراد باشد .
فر باید از بیست دقیقه قبل گرم شده باشد .
زمان مناسب برای پخت کیک 40 تا 50 دقیقه است .
پس از پخت کامل کیک را در محیط قرار دهید تا کاملا سرد شود .
کیک را در 2 لایه برش دهید و از وسط برش ایجاد نمایید .
خامه قنادی را 20 دقیقه با همزن بزنید .
در صورت تمایل 1 قاشق پودر کاکائو به خامه اضافه نمایید تا خامه طعم کاکائو پیدا کند .
بین لایه کیک خامه قنادی بزنید و مجدد کیک را روی خامه بگذارید.
می توانید رویه کیک را با خامه فرم گرفته و ماسوره شکوفه بزنید .