خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک خامه ای شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سمیه پیربداغی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 310 گرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 200 گرم
  • شیر 1/2 پیمانه
  • پودر کاکائو 4 قاشق غذا خوری
  • شربت 1/3 پیمانه
  • روغن مایع 200 گرم
  • خامه قنادی 300 گرم
طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی
کیک خامه ای شکلاتی دستور پخت

تخم مرغ ها شکر و وانیل را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه بزنید .

باید حجم تخم مرغ ها دو برابر شود .

بعد از دو برابر شدن حجم تخم مرغ ها شیر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم .

سپس شربت را اضافه می کنیم .

در ظرف دیگری آرد ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و سه بار الک کنید ، و در 4 دفعه به مواد تخم مرغی اضافه نمایید .

با لیسک مواد را مخلوط نمایید تا مایه یکدستی حاصل شود .

در انتها روغن مایع را اضافه نمایید .

قالب گرد یا قالب پاند انتخاب نموده و کف قالب را چرب نمایید .

مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را هموار کنید .

دمای پخت کیک باید 180 درجه سانتی گراد باشد .

فر باید از بیست دقیقه قبل گرم شده باشد .

زمان مناسب برای پخت کیک 40 تا 50 دقیقه است .

پس از پخت کامل کیک را در محیط قرار دهید تا کاملا سرد شود .

کیک را در 2 لایه برش دهید و از وسط برش ایجاد نمایید .

خامه قنادی را 20 دقیقه با همزن بزنید .

در صورت تمایل 1 قاشق پودر کاکائو به خامه اضافه نمایید تا خامه طعم کاکائو پیدا کند .

بین لایه کیک خامه قنادی بزنید و مجدد کیک را روی خامه بگذارید.

می توانید رویه کیک را با خامه فرم گرفته و ماسوره شکوفه بزنید .