خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک کره ای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سمیه پیربداغی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 6 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • شکر 350 گرم
  • کره 125 گرم
  • آب جوش 1 قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک کره ای
کیک کره ای دستور پخت

زرده و سفیده رو از هم جدا می کنیم . می تونین دونه دونه توی دو تا کاسه زرده رو از سفیده جدا کنید .

سفیده رو می زنیم تا به مرحله سافت پیک برسیم (سافت پیک یعنی اینقدر بزنید تا سفید و ابری شه) .

زرده و شکر و آب جوش رو مخلوط کنید.

یک و نیم لیوان شکر بریزید ، اینقدر هم بزنید تا یک کرم یکدست و کرم رنگ بدست بیارید .

وانیل رو هم اضافه می کنیم . این وانیلی که من اینبار استفاده کردم اسانس کره و وانیله .

کره باید به دمای اتاق رسیده باشه کره رو هم اضافه کرده و خوب هم می زنیم .

مخلوط زرده رو به سفیده اضافه می کنیم .

اگه دستتون کنده و طول میکشه تا همه اینکارا رو انجام بدید بهتره که پره همزن رو بشورید و خوب خشک کنید و تازه الان سفیده ها رو هم بزنید. چون سفیده وقتی میمونه دوباره بافتش متلاشی میشه و آب میندازه .

آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم .

فقط به اندازه ای که آرد با مواد مخلوط شه مواد رو هم بزنید .

حالا قالب رو چرب کنید دو سوم مایع کیک رو درون قالب‌ می ریزیم بعد کاکائو رو روی باقی مخلوط الک می کنیم (البته اگه می خواید که کیکتون دو رنگ باشه) بعد به آرامی مایع کیک کاکائوی رو هم داخل قالب بریزید بچه ها زیادی مخلوطش نکنید که کل کیکتون کاکائویی میشه!

به مدت یک ساعت توی فر قرار میدیم . واسه قالب رینگی ممکنه زمان پخت 50 دقیقه باشه پس اگه از قالب رینگی استفاده می کنید 50 دقیقه به بعد دیگه چکش کنید تا کیکتون نسوزه .

بعد از پخت میذاریم کیک سرد شه و به راحتی از قالب جداش می کنیم .

بافت کیک کاملا اسفنجی و نرمه و درسته که اسمش کیک کره ایه ولی اصلا کیک چربی نیست .

 

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک کره ای  :

نکته 1 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 2 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 3 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 4 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید ، چون پف کیک می خوابد .

نکته 5 : پس از گذشت 50 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .