آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید .
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا روشن و کشدار شوند .
سپس روغن و ماست را اضافه کرده و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید .
سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را مرحله ای اضافه کنید.
اگر مواد خوب مخلوط نشدن 5 تا 7 ثانیه با دور کند همزن مخلوط کنید .
توجه داشته باشید که مواد نسبتا سفت است .
کف قالب با قطر 20 سانت را کاغذ روغنی گذاشته و کمی روغن بمالید .
نصف مواد کیک را داخل قالب ریخته سپس رویش تکه های انجیر بگذارید و بقیه مواد کیک را روی انجیر ها بریزید و صاف کنید .
بقیه انجیر های نازک ورقه ای را روی کیک بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و به مدت 45 تا 1 ساعت قرار دهید .
(من خودم در توستر با درجه 170 بمدت 50 دقیقه گذاشتم .)
بعد از خاموشی فر بگذارید کیک داخل فر بماند بعد از 5 دقیقه خارج کنید و بعد از سرد شدن رویش خاک قند بریزید .
این کیک بافت نرم و طعم خوشمزه ای دارد.
نوووش جان