طرز تهیه کیک میوه ای انجیر

زمان پخت : 60 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 1656

نوشته شده توسط : mary.food.mood

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک میوه ای انجیر

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 2.5 پیمانه
3 بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
4 وانیل 1/2 قاشق چای خوری
5 شکر 1 پیمانه
6 روغن 1/2 پیمانه
7 ماست 1 پیمانه
8 انجیر 5 یا 6 عدد

آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید .

تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید تا روشن و کشدار شوند .

سپس روغن و ماست را اضافه کرده و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید .

سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را مرحله ای اضافه کنید.

اگر مواد خوب مخلوط نشدن ۵ تا ۷ ثانیه با دور کند همزن مخلوط کنید .

توجه داشته باشید که مواد نسبتا سفت است .

کف قالب با قطر ۲۰ سانت را کاغذ روغنی گذاشته و کمی روغن بمالید .

نصف مواد کیک را داخل قالب ریخته سپس رویش تکه های انجیر بگذارید و بقیه مواد کیک را روی انجیر ها بریزید و صاف کنید .

بقیه انجیر های نازک ورقه ای را روی کیک بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ و به مدت ۴۵ تا ۱ ساعت قرار دهید .

(من خودم در توستر با درجه ۱۷۰ بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم .)

بعد از خاموشی فر بگذارید کیک داخل فر بماند بعد از ۵ دقیقه خارج کنید و بعد از سرد شدن رویش خاک قند بریزید .

این کیک بافت نرم و طعم خوشمزه ای دارد.

نوووش جان


 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک میوه ای انجیر با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند