خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک میوه ای انجیر :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: مریم قیاسیان
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2.5 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • ماست 1 پیمانه
  • انجیر 5 یا 6 عدد
طرز تهیه کیک میوه ای انجیر
کیک میوه ای انجیر دستور پخت

آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید .

تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا روشن و کشدار شوند .

سپس روغن و ماست را اضافه کرده و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید .

سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را مرحله ای اضافه کنید.

اگر مواد خوب مخلوط نشدن 5 تا 7 ثانیه با دور کند همزن مخلوط کنید .

توجه داشته باشید که مواد نسبتا سفت است .

کف قالب با قطر 20 سانت را کاغذ روغنی گذاشته و کمی روغن بمالید .

نصف مواد کیک را داخل قالب ریخته سپس رویش تکه های انجیر بگذارید و بقیه مواد کیک را روی انجیر ها بریزید و صاف کنید .

بقیه انجیر های نازک ورقه ای را روی کیک بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و به مدت 45 تا 1 ساعت قرار دهید .

(من خودم در توستر با درجه 170 بمدت 50 دقیقه گذاشتم .)

بعد از خاموشی فر بگذارید کیک داخل فر بماند بعد از 5 دقیقه خارج کنید و بعد از سرد شدن رویش خاک قند بریزید .

این کیک بافت نرم و طعم خوشمزه ای دارد.

نوووش جان