1 | تخم مرغ | 3 عدد |
2 | آرد | 2.5 پیمانه |
3 | بکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
4 | وانیل | 1/2 قاشق چای خوری |
5 | شکر | 1 پیمانه |
6 | روغن | 1/2 پیمانه |
7 | ماست | 1 پیمانه |
8 | انجیر | 5 یا 6 عدد |
آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید .
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید تا روشن و کشدار شوند .
سپس روغن و ماست را اضافه کرده و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید .
سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را مرحله ای اضافه کنید.
اگر مواد خوب مخلوط نشدن ۵ تا ۷ ثانیه با دور کند همزن مخلوط کنید .
توجه داشته باشید که مواد نسبتا سفت است .
کف قالب با قطر ۲۰ سانت را کاغذ روغنی گذاشته و کمی روغن بمالید .
نصف مواد کیک را داخل قالب ریخته سپس رویش تکه های انجیر بگذارید و بقیه مواد کیک را روی انجیر ها بریزید و صاف کنید .
بقیه انجیر های نازک ورقه ای را روی کیک بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ و به مدت ۴۵ تا ۱ ساعت قرار دهید .
(من خودم در توستر با درجه ۱۷۰ بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم .)
بعد از خاموشی فر بگذارید کیک داخل فر بماند بعد از ۵ دقیقه خارج کنید و بعد از سرد شدن رویش خاک قند بریزید .
این کیک بافت نرم و طعم خوشمزه ای دارد.
نوووش جان