ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه با درجه بالا همزن خوب هم بزنید .
بعد کره را اضافه کرده و اونم در حدی که خوب مخلوط بشه با همزن بزنید .
سپس شیر را اضافه کرده، 1 دقیقه با درجه متوسط همزن بزنید .
آرد ،بیکینک پودر و نمک را ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم .
مواد خشک را به مواد مایع اضافه کرده و با لیسک دورانی هم زده تا کاملا ترکیب بشه .
قالب را با ترکیب روغن جامد، روغن مایع و آرد کاملا چرب می کنیم.البته قالب من نیازی به چرب کردن نداشت.
بعد نصف مواد را داخل قالب بریزید و سه بار زمین بزنید تا صاف بشه .
آلبالو های هسته درآورده را روش بچینید و بقیه مواد را روش بریزید.
قالب را در فر از قبل شده ، با درجه 180 مدت باید بعد 35 دقیقه بگذارید تا بپزه.
کیک را با شکلات رنده شده و نارگیل تزیین کنید
نکات
این اندازه البالو عالی میشه نه ترش نه شیرین. مزه ملس و خوبی داره.
اندازه قالب با قطر 23 یا 24 سانت
این کیک با چای یا چای آلبالو خیلی می چسبه
انشالله کامتون همیشه شیرین باشه