ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه با درجه بالا همزن خوب هم بزنید .
بعد کره را اضافه کرده و اونم در حدی که خوب مخلوط بشه با همزن بزنید .
سپس شیر را اضافه کرده، 1 دقیقه با درجه متوسط همزن بزنید .
آرد ،بیکینک پودر و نمک را ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم .
مواد خشک را به مواد مایع اضافه کرده و با لیسک دورانی هم زده تا کاملا ترکیب بشه .
قالب را با ترکیب روغن جامد، روغن مایع و آرد کاملا چرب می کنیم.البته قالب من نیازی به چرب کردن نداشت.
بعد نصف مواد را داخل قالب بریزید و سه بار زمین بزنید تا صاف بشه .
آلبالو های هسته درآورده را روش بچینید و بقیه مواد را روش بریزید.
قالب را در فر از قبل شده ، با درجه 180 مدت باید بعد 35 دقیقه بگذارید تا بپزه.
کیک را با شکلات رنده شده و نارگیل تزیین کنید
نکات
این اندازه البالو عالی میشه نه ترش نه شیرین. مزه ملس و خوبی داره.
اندازه قالب با قطر 23 یا 24 سانت
این کیک با چای یا چای آلبالو خیلی می چسبه
انشالله کامتون همیشه شیرین باشه
برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.