خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک آلبالو و شکلات :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سمیه پیربداغی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر ٢ ق م سر صاف
  • وانیل مقداری
  • شکر 1 پیمانه
  • نمک 1 پنس
  • شیر 1/2 لیوان
  • آلبالو بدون هسته ١ لیوان حداقل تا ٢ لیوان میشه سلیقه ای هست ( من ١ لیوان زدم ) البته فریزر شده
  • روغن مایع یا کره ١٢۵ گرم ( من کره زدم )
  • شکلات تخته ای رنده شده به دلخواه
طرز تهیه کیک آلبالو و شکلات
کیک آلبالو و شکلات دستور پخت

ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه با درجه بالا همزن خوب هم بزنید .

بعد کره را اضافه کرده و اونم در حدی که خوب مخلوط بشه با همزن بزنید .

سپس شیر را اضافه کرده، 1 دقیقه با درجه متوسط همزن بزنید .

آرد ،بیکینک پودر و نمک را ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم .

مواد خشک را به مواد مایع اضافه کرده و با لیسک دورانی هم زده تا کاملا ترکیب بشه .

قالب را  با ترکیب روغن جامد، روغن مایع و آرد کاملا چرب می کنیم.البته قالب من نیازی به چرب کردن نداشت.

بعد نصف مواد را داخل قالب بریزید و سه بار زمین بزنید تا صاف بشه .

آلبالو های هسته درآورده را روش بچینید  و بقیه مواد را روش بریزید. 

قالب را در فر از قبل شده ، با درجه 180 مدت باید بعد 35 دقیقه بگذارید تا بپزه.

کیک را با شکلات رنده شده و نارگیل تزیین کنید

نکات
این اندازه البالو عالی میشه نه ترش نه شیرین. مزه ملس و خوبی داره.
اندازه قالب با قطر 23 یا 24 سانت
این کیک با چای یا چای آلبالو خیلی می چسبه

انشالله کامتون همیشه شیرین باشه