خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک ماربلد برانیز :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: مریم قیاسیان
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 150 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق مربا خوری
  • شکر 150 گرم
  • نمک 1 پنس
  • کره 150 گرم
  • گردو 50 گرم
  • شکلات 100 گرم
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک ماربلد برانیز
کیک ماربلد برانیز دستور پخت

کره ، شکلات و پودر کاکائو رو‌ بن ماری کنید .

تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه .

بعد مواد خشک رو اضافه کنید، سپس مایه ی شکلاتی رو اضافه کنید .

حالا چهار قاشق از مایع شکلاتی رو بردارید و باقی را در قالب چرب شده ریخته و گردوهای خورد شده رو کاملا روی سطحش پخش کنید .

مواد پنیری رو ریخته و روشو صاف کنید .

در اخر بقیه مواد رو بریزید و خیلی سطحی با خلال دندون بصورت مرمری روشو طرح بندازید (من این سری داخل قیف ریختم و طرح دادم) .

در فر 180درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار بدید .


طرز تهیه مواد پنیری :

مواد لازم برای قسمت پنیری کیک
کره                             50گرم
شکر                            90گرم
پنیرماسکارپونه            200گرم
تخم مرغ                      دو عدد
آرد                              4 قاشق سوپخوری
وانیل                          کمی


کره هم دما شده با محیط رو با شکر مخلوط و خوب با همزن هم بزنید .

وقتی کاملا پفکی شد، پنیر خامه ای رو اضافه کنید و‌هم بزنید .

بعد یکی یکی تخم مرغ رو اضافه کنید و‌ هم بزنید .

در آخر 4 قاشق آرد رو اضافه و‌ با لیسک زیر و رو کنید .