1 | تخم مرغ | 4 عدد |
2 | آرد | 150 گرم |
3 | بکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
4 | وانیل | یک چهارم قاشق مربا خوری |
5 | شکر | 150 گرم |
6 | نمک | 1 پنس |
7 | کره | 150 گرم |
8 | گردو | 50 گرم |
9 | شکلات | 100 گرم |
10 | پودر کاکائو | 2 قاشق غذا خوری |
کره ، شکلات و پودر کاکائو رو بن ماری کنید .
تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه .
بعد مواد خشک رو اضافه کنید، سپس مایه ی شکلاتی رو اضافه کنید .
حالا چهار قاشق از مایع شکلاتی رو بردارید و باقی را در قالب چرب شده ریخته و گردوهای خورد شده رو کاملا روی سطحش پخش کنید .
مواد پنیری رو ریخته و روشو صاف کنید .
در اخر بقیه مواد رو بریزید و خیلی سطحی با خلال دندون بصورت مرمری روشو طرح بندازید (من این سری داخل قیف ریختم و طرح دادم) .
در فر 180درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار بدید .
طرز تهیه مواد پنیری :
مواد لازم برای قسمت پنیری کیک
کره 50گرم
شکر 90گرم
پنیرماسکارپونه 200گرم
تخم مرغ دو عدد
آرد 4 قاشق سوپخوری
وانیل کمی
کره هم دما شده با محیط رو با شکر مخلوط و خوب با همزن هم بزنید .
وقتی کاملا پفکی شد، پنیر خامه ای رو اضافه کنید وهم بزنید .
بعد یکی یکی تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید .
در آخر 4 قاشق آرد رو اضافه و با لیسک زیر و رو کنید .