خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک ارده و گردو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سمیه پیربداغی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • کره 30 گرم
  • ارده 1/2 لیوان
  • شیره انگور 1 لیوان
  • روغن مایع 1/2 لیوان
  • گردو و خرما 1 لیوان
طرز تهیه کیک ارده و گردو
کیک ارده و گردو دستور پخت

عزیزان همراهم🌷صبح تون بخیر و خوشی ❤ان شاءالله تو این هوای سرد و برفی بهاری زمستونی🙋‍♀️🤗🙈 حال دلتون خوب و خونه دلتون گرم باشه ، امروز طرز تهیه کیک و گردو و ارده رو براتون می نویسم تا اگه هوس کردید درست کنید و در کنار کانون گرم خانواده با دل خوش نوش جان کنید .


ابتدا تخم مرغ ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا حجیم شوند .

سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می زنیم .

شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم .

نیمی از گردو و خرما و وانیل را در مواد ریخته و هم می زنیم .

در انتها آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می کنیم .

مواد را در قالب چرب شده ریخته روی آن نیمی دیگر از گردوها را می ریزیم .

در فر از قبل گرم شده با دمای 180 - 200 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه - 1 ساعت قرار می دهیم .

کیک گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .