1 | تخم مرغ | 3 عدد |
2 | آرد | 2 لیوان |
3 | بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
4 | وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
5 | کره | 30 گرم |
6 | ارده | 1/2 لیوان |
7 | شیره انگور | 1 لیوان |
8 | روغن مایع | 1/2 لیوان |
9 | گردو و خرما | 1 لیوان |
عزیزان همراهم🌷صبح تون بخیر و خوشی ❤ان شاءالله تو این هوای سرد و برفی بهاری زمستونی🙋♀️🤗🙈 حال دلتون خوب و خونه دلتون گرم باشه ، امروز طرز تهیه کیک و گردو و ارده رو براتون می نویسم تا اگه هوس کردید درست کنید و در کنار کانون گرم خانواده با دل خوش نوش جان کنید .
ابتدا تخم مرغ ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا حجیم شوند .
سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می زنیم .
شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم .
نیمی از گردو و خرما و وانیل را در مواد ریخته و هم می زنیم .
در انتها آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می کنیم .
مواد را در قالب چرب شده ریخته روی آن نیمی دیگر از گردوها را می ریزیم .
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 - 200 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه - 1 ساعت قرار می دهیم .
کیک گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .