خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک زعفرونی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: مریم قیاسیان
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • نمک 1 پنس
  • شیر نصف پیمانه
  • زعفران غلیظ دم کرده 3 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع نصف پیمانه
طرز تهیه کیک زعفرونی
کیک زعفرونی دستور پخت

ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده .

سفیده رو با همزن می زنیم تا پف کنه و سفید شه حین همزدن نصف مقدار شکر رو اضافه کنید همچنان هم بزنید تا وقتی ظرف رو بر میگردونید از ظرف نریزه . بزارید یخچال .

بعد باقیمانده شکر و زرده رو با همزن می زنیم تا رنگش روشن شه حدودا سه دقیقه .

روغن مایع، شیر و وانیل رو اضافه مجددا هم می زنیم .

در اخر زعفرون رو اضافه می کنیم .

حالا آرد و‌ بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و‌ بصورت دورانی هم می زنیم .

سپس سفیده رو تویه دو مرحله اضافه می کنیم و‌ آروم و‌ دورانی توی یه جهت هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شن .

کف قالبتون رو‌ چرب و آرد پاشی کنید و تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بزارید (این دما و‌زمان بستگی به فرتون داره)

طرز تهیه کرم زعفرونی


شیر                                 دو ‌پیمانه
آرد                                  یک قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت                   یک قاشق غذاخوری
وانیل                              نصف قاشق چایخوری
زعفران دم شده غلیظ       یک قاشق غداخوری
شکر                               دو قاشق غذاخوری


همه ی مواد رو بریزید داخل ظرف و‌بزارید روی شعله و‌هم بزنید تا غلیظ شه و بریزید روی‌کیک سرد شده.

نوش جان .