قبل از شروع کار مواد رو به دما برسونید .
فر رو روشن کنید تا داغ شه روی درجه 180 تنظیم کنید .
پودر کاکائو و شکلات و آب جوش رو با هم مخلوط میکنیم تا شکلات آب بشه .
آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط و سه بار الک میکنیم و کنار میزاریم .
زرده رو از سفیده جدا می کنیم سفیده رو هم می زنیم تا فرم بگیره تاوقتی که برمی گردونیم از ظرف نریزه .
زرده، شکر و وانیل رو با همزن هم می زنیم تا کشدار و کرمی رنگ بشه .
حالا مواد شکلاتی رو به زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد روغن مایع اضافه مجدد هم می زنیم .
مخلوط آرد رو طی دو تا سه مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و آروم بصورت دورانی مخلوط می کنیم .
در اخر سفیده فرم گرفته رو اضافه و به صورت دورانی مخلوط می کنیم .
در فری که از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم .
طرز تهیه سس کارامل :
مواد لازم :
شکر یک پیمانه
خامه صبحانه صورتی یک بسته
کره 50 گرم
اول کره و خامه رو بزارین به دمای محیط برسن و کره کاملا نرم بشه سپس کار رو شروع کنید .
شکر رو داخل قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت ملایم و اصلا هم نزنید صبر کنید تا شکر کاملا آب بشه .
برای اینکه شکر نسوزه هر از گاهی ظرف رو تکون بدید، ولی از قاشق استفاده نکنید .
بعد از اینکه شکر کاملا آب شد کره رو اضافه کنید و حالا با قاشق خیلی سریع هم بزنید .
سپس خامه رو اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
میتونید داخل ظرف شیشه ای در بسته مدتها نگهداری کنید .