خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شکلاتی با سس کارامل :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 250 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شکر 250 گرم
  • آب جوش 250 میلی لیتر یا یک لیوان
  • پودر کاکائو 50 گرم
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • شکلات تلخ 60 گرم
  • نمک میوه یک پنس
طرز تهیه کیک شکلاتی با سس کارامل
دستور پخت کیک شکلاتی با سس کارامل

قبل از شروع کار مواد رو به دما برسونید .

فر رو روشن کنید تا داغ شه روی درجه 180 تنظیم کنید .

پودر کاکائو و شکلات و آب جوش رو با هم مخلوط میکنیم تا شکلات آب بشه .

آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط و سه بار الک میکنیم و کنار میزاریم .

زرده رو از سفیده جدا می کنیم سفیده رو هم می زنیم تا فرم بگیره تاوقتی که برمی گردونیم از ظرف نریزه .

زرده، شکر و وانیل رو با همزن هم می زنیم تا کشدار و کرمی رنگ بشه .

حالا مواد شکلاتی رو به زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد روغن مایع اضافه مجدد هم می زنیم .

مخلوط آرد رو طی دو تا سه مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و آروم بصورت دورانی مخلوط می کنیم .

در اخر سفیده فرم گرفته رو اضافه و به صورت دورانی مخلوط می کنیم .

در فری که از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم .

 

طرز تهیه سس کارامل :


مواد لازم :
شکر                                           یک پیمانه
خامه صبحانه صورتی                  یک بسته
کره                                            50 گرم

اول کره و خامه رو بزارین به دمای محیط برسن و کره کاملا نرم بشه سپس کار‌ رو‌ شروع کنید .

شکر رو داخل قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت ملایم و اصلا هم نزنید صبر کنید تا شکر کاملا آب بشه .

برای اینکه شکر نسوزه هر از گاهی ظرف رو تکون بدید، ولی از قاشق استفاده نکنید .

بعد از اینکه شکر کاملا آب شد کره رو اضافه کنید و حالا با قاشق خیلی سریع هم بزنید .

سپس خامه رو اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

میتونید داخل ظرف شیشه ای در بسته مدتها نگهداری کنید .