خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک خانگی شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد دو و نیم لیوان
  • بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان خیلی کم ( یک هشتم ق چ)
  • شیر 1 لیوان
  • پودر کاکائو نصف لیوان
  • روغن مایع یک لیوان
طرز تهیه کیک خانگی شکلاتی
دستور پخت کیک خانگی شکلاتی

ابتدا کرم کیک را درست کنید . دستور کرم در انتهای این دستور آمده است .

برای درست کردن مایه کیک ، ابتدا حتما آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کنید تا یکدست شوند .

سپس مواد خشک یعنی شکر، آرد، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید .

در مرحله بعد وسط مواد خشک را کمی گود کنید و شیر و روغن را کم کم اضافه کنید .

حالا تخم‌مرغ‌ ها را با هم‌زن برقی خوب بزنید و سپس نوک قاشق چای خوری وانیل خالص تازه، شکر و کره را اضافه کنید و با همزن برقی دو دور به آرامی هم بزنید .

مایه کیک آماده است .
یک سینی یا ظرف نچسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کمی با روغن یا کره چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید .

مایه کیک را داخل ظرف بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید .

یادتان باشد قبل از گذاشتن قالب در فر، قالب کیک را 3 تا 4 بار به پیشخوان یا کانتر کابینت به‌آرامی بکوبید تا مایه کیک به‌طور یکنواخت‌تر در قالب پخش شود و روی ان‌صافتر باشد .
 

مواد لازم برای کرم

پودر شکر             یک لیوان
خامه                   دو لیوان
کره آب شده        1 لیوان
پودر کاکائو          ½ لیوان


ابتدا کره آب شده را با شکر مخلوط کنید .

سپس کره آب شده و پودر کاکائو را به این ترکیب اضافه و خوب مخلوط کنید .

می‌توانید از هم‌زن برقی یا دستی استفاده کنید .

برای درست کردن این کرم می‌توانید به جای خامه از شیر استفاده کنید .

در این صورت دو لیوان شیر را با همین مقدار شکر و پودر کاکائو مخلوط کنید .

شیر را آرام آرام اضافه کنید تا کرم شکلاتی گوله نشود .

حالا 50 گرم شکلات تخت را به روش بن‌ماری گرم کنید و با مواد فوق مخلوط کنید.

20 دقیقه قبل از گذاشتن کیک در فر، فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود .