ابتدا کرم کیک را درست کنید . دستور کرم در انتهای این دستور آمده است .
برای درست کردن مایه کیک ، ابتدا حتما آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کنید تا یکدست شوند .
سپس مواد خشک یعنی شکر، آرد، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید .
در مرحله بعد وسط مواد خشک را کمی گود کنید و شیر و روغن را کم کم اضافه کنید .
حالا تخممرغ ها را با همزن برقی خوب بزنید و سپس نوک قاشق چای خوری وانیل خالص تازه، شکر و کره را اضافه کنید و با همزن برقی دو دور به آرامی هم بزنید .
مایه کیک آماده است .
یک سینی یا ظرف نچسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کمی با روغن یا کره چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید .
مایه کیک را داخل ظرف بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید .
یادتان باشد قبل از گذاشتن قالب در فر، قالب کیک را 3 تا 4 بار به پیشخوان یا کانتر کابینت بهآرامی بکوبید تا مایه کیک بهطور یکنواختتر در قالب پخش شود و روی انصافتر باشد .
مواد لازم برای کرم
پودر شکر یک لیوان
خامه دو لیوان
کره آب شده 1 لیوان
پودر کاکائو ½ لیوان
ابتدا کره آب شده را با شکر مخلوط کنید .
سپس کره آب شده و پودر کاکائو را به این ترکیب اضافه و خوب مخلوط کنید .
میتوانید از همزن برقی یا دستی استفاده کنید .
برای درست کردن این کرم میتوانید به جای خامه از شیر استفاده کنید .
در این صورت دو لیوان شیر را با همین مقدار شکر و پودر کاکائو مخلوط کنید .
شیر را آرام آرام اضافه کنید تا کرم شکلاتی گوله نشود .
حالا 50 گرم شکلات تخت را به روش بنماری گرم کنید و با مواد فوق مخلوط کنید.
20 دقیقه قبل از گذاشتن کیک در فر، فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود .