تخم مرغ و شکر را 3دقیقه با همزن هم بزنید. سپس روغن ، شیر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید تا یک دست شوند .مواد خشک را با هم ترکیب و الک کنید و به آرامی به مواد خیس اضافه کنید. قالب مورد نظر را به خوبی چرب کنید. مایه ی کیک آماده شده را در قالب های مورد نظر بریزید و روی آن را صاف کنید. بخشی از مایع پای را برای روی آن نگه دارید. زرد آلود ها را به خوبی بشویید و برش دهید سپس بر روی مواد داخل قالب برش های زرد آلو بچینید. روی زرد آلو ها را با باقی مایع آماده شده بپوشانید. فر را در 180 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. و نهایتا مواد را حدود 25 تا 30 دقیقه در فر میگذاریم تا پخته شود و تا زیر و روش طلایی شود. پای زرد آلو آماده است.
امیدوارم طرز تهیه پای زرد آلو موزد علاقه اتان باشد. نوش جان!