خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه پای زردآلو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • زردآلو به مقدار لازم
دستور پخت طرز تهیه پای زردآلو

تخم مرغ و شکر را   3دقیقه با همزن هم بزنید. سپس روغن ، شیر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید تا یک دست شوند  .مواد خشک را با هم ترکیب و الک کنید و به آرامی به مواد خیس اضافه کنید. قالب مورد نظر را به خوبی چرب کنید. مایه ی کیک آماده شده را در قالب های مورد نظر بریزید و روی آن را صاف کنید. بخشی از مایع پای را برای روی آن نگه دارید. زرد آلود ها را به خوبی بشویید و برش دهید سپس بر روی مواد داخل قالب برش های زرد آلو بچینید. روی زرد آلو ها را با باقی مایع آماده شده بپوشانید. فر را در 180 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. و نهایتا مواد را حدود 25 تا 30 دقیقه در فر میگذاریم تا پخته شود و تا زیر و روش طلایی شود. پای زرد آلو آماده است.

امیدوارم طرز تهیه پای زرد آلو موزد علاقه اتان باشد. نوش جان!