خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک پنیری :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: مریم قیاسیان
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 و 1/4 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • وانیل یک دوم قاشق چای خوری
  • شکر یک و نیم پیمانه پیمانه
  • نمک 1 پنس
  • کره 100 گرم
  • آبلیمو یک قاشق چای خوری
  • پنیر ماسکارپونه 200 گرم
  • پوست لیمو رنده شده کمی
طرز تهیه کیک پنیری
کیک پنیری دستور پخت

کره نرم را با پنیر کمی هم زده .

بعدشکر را ریخته میکس می کنیم تا خوب شکر حل شود و موادپف کرده وسفید شود .

تخم مرغها را یکی یکی ریخته هرکدام دو دقیقه میکس شود .

با آخرین تخم مرغ وانیل و آب لیمو و رنده پوست لیمو را می ریزیم .

بعد آرد وبکینگ پودر و نمک را الک کرده می ریزیم با لیسک مخلوط می کنیم .

در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت تقریبی یک ساعت می گذاریم .


نوش جان. امیدوارم شما هم درست کنید ولذت ببرید.
.